Dziewczyny-mam juz swojego MT (no może nie dosłownie). Widziałyscie nowego tulipankowego MT -jest mój i tylko mój (no i Marty oczywiście). Śliczny jest, juz się doczekać go na żywo nie mogę. Dzięki Aniu![]()
widzialam, widzialam - i na foty czekamZamieszczone przez olgap
![]()
Fajnie, że Ci się podoba. Wczoraj go wysłałam, mam nadzieję, że szybko dojdzie![]()
Dzis robilam szkolenie grupie niemieckich mam - az dech im zaparlo na widok kwiatowego/zaglowek![]()
inna sprawa, ze dla Niemek cos innego niz dluga wiazanka to jest nowoscwiecie, jaki szpan robie swoimi zbiorami?
![]()
----------------------------------------------------------------------------------------
Kasia z Chustomanii
no proszę proszę! na warsztatch żalilaś się, że twój niemiecki kuleje i musisz ciągać na szkolenia do trageschule małża, a tu proszę jakie postępy!Zamieszczone przez Kasia
Trener Szkoły Noszenia ClauWi®, http://www.clauwi.pl
A wiesz, to taka nutka perfekcjonizmuGdy samodzielnie napisalam prace na zaliczenie i zrobilam wystapienie egzaminacyjne okazalo sie, ze sie nie doceniam. Ma to ten plus, ze nie wchodzimy sobie z Marcinem w parade z zajeciami - on ma swoje grupy, ja swoje
Inna sprawa, ze latwiej mi, bo wiem, o czym mowie - sporo ludzi sleczy nad papierami nie rozumiejac istoty zagadnien - wiec jak dla mnie sam jezyk jest dodatkowym narzedziem.
No i jestem z siebie potwornie dumna - niemiecki jest - jakby nie patrzec - moim 4 jezykiem
----------------------------------------------------------------------------------------
Kasia z Chustomanii
ja co prawda czekam na przechodni MT żeby wypróbować, ale już wiem że na lato MT u Ani zamówię![]()
Nie tak.
Nie teraz.
Nie w ten sposób.
Pojawia się zbyt wcześnie i zbyt nieoczekiwanie.
To, co nieuchronne
Jest potwornie przedwczesne.
Powinno przyjść dopiero później.
Jutro. Za rok. Za sto lat.
[Gerhard Zwerenz]
Jeszcze nie doszedł![]()
Normalnie chyba mnie nerwica weźmie z tą pocztą![]()
Dziewczyny a wiecie jak działa InPost? Wysyłaliście coś?
tak wysylalam raz paczke priorytetem i szla 2 tyg!!nie polecam...w doddatku nie ma jak zlozyc reklamacji...
chyba juz wole PP
Braciszki Stefan 12.01.2007 . Henryk 22.07.2011
ja tylko otrzymywalam przesylki za pomoca tej firmy i ZAWSZE mialam przesylke na drugi dzien po wyslaniu. no i ma ogromnego plusa: jest sporo tansza
tylko, ze nie wszedzie ma oddzialy z tego co wiem, ale na ich stronie zawsze sa podane aktualne namiary na miasta i punkty gdzie sa.
we Wrocławiu przenoszą sortownię paczek z małachowskiego gdzieś na Oporów. a właściwie to nawet przeniesli. problem w tym, że w nowej sortowni nie ma maszyn i ręcznie paczki rozdzielają. więc nie dość że paczka lezy miesiąc w sortowni to potem i tak po mieście może sie błąkać. w lokalnych wiadomościach o tym trąbią non stop.Zamieszczone przez olgap
acha, żeby było smiesznie, to nowe maszyny maja być skompletowane za 2 lata![]()
Nie tak.
Nie teraz.
Nie w ten sposób.
To, co nieuchronne
[Gerhard Zwerenz]
nikt nie odbiera, bo wszyscy paczki sortują![]()
a na serio to niech Ania złozy reklamację, bo 14 dni juz chyba minęło. podobno to pomaga i paczka sie odnajduje.
Nie tak.
Nie teraz.
Nie w ten sposób.
To, co nieuchronne
[Gerhard Zwerenz]
aniu toz to cuudo i dzielo sztuki! juz nie wspomne o precyzji wykonania - te wszystkie aplikacje i jak pieknie skomponowane kolorystycznie!!!
pienkne![]()
![]()
cuuuuuudeńko, naprawdę jest przepiękny
Doradca-Partner Akademii Noszenia Dzieci
Kuba (27.01.02), Lola (17.12.03), Kinia Antosia (5.08.06), Kamila Dyś (31.08.08)
and life's like an hourglass glued to the table,
No one can find the rewind button girl
So cradle your head in your hands.
And breathe, just breathe, whoa breathe, just breathe
wroba, dokladasz mi sie na protetyka bo mi sie szczeka na podlodze roztrzaskala![]()
Kasia mama Marianny czerwiec 06 Heleny wrzesieĂą 07 i styczniowej niespodzianki
http://chuscianyzakatek.blogspot.com/ - blog i bazarek chustowy - ruszy znĂłw 1 wrzeÂśnia