Zobacz wyniki ankiety: Jaki stopien dajesz tej chuscie?
- Głosujących
- 35. Nie możesz głosować w tej sondzie
-
Chustonówka
Re: Polekont
Nie mam porównanie z innymi chustami ( na razie). Kupując ją kierowałam się tylko i wyłącznie kolorem i faktem, że akurat ktoś sprzedawał Polekonta a nie Gabi w czerwieni .
wyobrażenia kontra real- myślałam, ze jest bardziej milusia, taka milusia jak kaczuszka, a była po prostu miękka.Myślałam, ze będzie cieńsza i jeszcze bardziej elastyczna. Nie jest to zarzut i bardzo dobrze, ze nie jest bardziej elastyczna.
Plusy- jako totalny laik, nie tylko w kwestii chust ale i obsługi dziecka dałam radę zamotać. Właściwie to pomógł mi się przełamać, żeby tego dziecia chwycić, podnieś, przełożyć pewnie i sprawnie a nie jak jajko. Dodał mi pewności a dziecku nic się nie stało.
Minus- zupełnie niepotrzebny adres internetowy pod logo. Wygląda przez to jak produkt promocyjny, gratis do gazety ( ach, ze też nie dają takich gratisów). Powinno być samo logo. Jeśli producent boi się, że chusta nie będzie przez to rozpoznawalna powinien dać malutki napis ( polekont) pod logiem.
Nie spodobała mi się też instrukcja, jest czytelna a i owszem ale za mała. Jak się motałam to nic nie widziałam kładąc ją nawet na stole( nie mam sokolego wzroku ale ślepiec też nie jestem). Korzystałam ze strony chustomani.
Uprawnienia umieszczania postów