Zobacz wyniki ankiety: Jaki stopien dajesz tej chuscie?

Głosujących
35. Nie możesz głosować w tej sondzie
  • 1

2 5.71%
  • 2

1 2.86%
  • 3

2 5.71%
  • 4

7 20.00%
  • 5

23 65.71%
Pokaż wyniki od 1 do 20 z 38

Wątek: Polekont

Mieszany widok

Chustomanka Awatar Jazzoo
    Miejscowość
    Sztokholm

Domyślnie Polekont

Zapraszam do dyskusji/recenzji chust Polekont.
    Zalety, wady...
    Jak sie w niej nosi, jak sie material uklada...
    Jaka jest Twoja opinia?

mama A-99, I-06, M-10 i M-12

Chustoguru Awatar pati291
    Miejscowość
    Szczecin

Domyślnie

Przyjemna w dotyku, mięciutka. Bez problemu się wiąże. Bardzo szybko odkryłam jak zawiązać, zeby było dobrze.
    Mała w chuście zadebiutowała mając dwa tygodnie. I wg mnie nie grzeje. Ani ja, ani cóeczka nie jesteśmy spocone czu też zgrzane.
    Zdecydowanie dobrze ją mieć na początek.
    Patrycja - mama Damiana 08.08.08, Hanny 04.12.09, Emilii 01.03.14
    Chcieć to móc

Domyślnie

to ja a propos polekonta tkanego,rzeczywiście dbałość o szczegóły bardzo duża,logo świetna reklama,ale niestety chusta???w porównaniu do mojego wtedy girasola i póżniej motylków lnianych nati totalnie do bani.
    Materiał baaaaaaaardzo sztywny,jak narzuta-derka,
    plus to świetnie radził sobie z klockami(13kg.)po dobrym dociągnieciu nie trzeba było nic a nic poprawiać
    węzeł średnio gruby
    kolory mniej ciekawe
    drugi raz bym jej nie kupiła,choć trzymała i dociągała bardzo dobrze,dla mnie chusta musi być mięciusia!

Chustomanka Awatar nel
    Miejscowość
    Wrocław

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez mirabelka10 Zobacz posta
    to ja a propos polekonta tkanego,rzeczywiście dbałość o szczegóły bardzo duża,logo świetna reklama,ale niestety chusta???w porównaniu do mojego wtedy girasola i póżniej motylków lnianych nati totalnie do bani.
    Materiał baaaaaaaardzo sztywny,jak narzuta-derka,
    plus to świetnie radził sobie z klockami(13kg.)po dobrym dociągnieciu nie trzeba było nic a nic poprawiać
    węzeł średnio gruby
    kolory mniej ciekawe
    drugi raz bym jej nie kupiła,choć trzymała i dociągała bardzo dobrze,dla mnie chusta musi być mięciusia!
    Moja pierwsza chusta to tez byl polekont tkany i mam dokladnie te same odczucia: sztywna, material i kolor sredni, dlugo ja musialam lamac, i tak dalej jej daaaaaaleko w miekkosci do girasola czy didka w ktore teraz glownie motam. Fajniej mi sie w niej teraz nosi ok. 10 kg niz takiego maluszka.
    córka (czerwiec 2011) i syn (wrzesień 2013)

moje zdjęcia

Chustomanka Awatar Elayla
    Miejscowość
    Sulejówek (wcześniej Wrocław i Warszawa)

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez nel Zobacz posta
    Moja pierwsza chusta to tez byl polekont tkany i mam dokladnie te same odczucia: sztywna, material i kolor sredni, dlugo ja musialam lamac, i tak dalej jej daaaaaaleko w miekkosci do girasola czy didka w ktore teraz glownie motam. Fajniej mi sie w niej teraz nosi ok. 10 kg niz takiego maluszka.
    No właśnie, ja kupiłam polekonta tkanego i jest to moja pierwsza chusta, więc nie mam porównania. Chustę kupiłam jako używaną jedynie przez miesiąc, więc jest prawie nowa. Wydała mi się bardzo sztywna i ciężko mi się ją dociąga, choć nie mam w tym też wprawy. Nie jest przyjemna w dotyku - bardzo twarda. Czy ona się jeszcze złamie czy rozglądać się za czymś innym?

Ekologiczne pieluszki wielorazowe z naturalnych tkanin - www.puppidiapers.com
    Pieluchowy blog ekspercki.

Chusteryczka Awatar aptonia
    Miejscowość
    Warszawa - Gocław

Domyślnie

Ja właśnie czekam na swoją pierwszą chustę i jest to poziomkowy Polekont.
    Ciekawe jak będzie nam się chodziło w niej....

Chustonówka
    Miejscowość
    Białystok

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Elayla Zobacz posta
    No właśnie, ja kupiłam polekonta tkanego i jest to moja pierwsza chusta, więc nie mam porównania. Chustę kupiłam jako używaną jedynie przez miesiąc, więc jest prawie nowa. Wydała mi się bardzo sztywna i ciężko mi się ją dociąga, choć nie mam w tym też wprawy. Nie jest przyjemna w dotyku - bardzo twarda. Czy ona się jeszcze złamie czy rozglądać się za czymś innym?
    Dużo czasu i cierpliwości będziesz potrzebowała na złamanie. I nie wiem czy Ci się to uda bo ja gdy zobaczyłam ją na żywo odpuściłam.
    http://katarzynapiechowska.pl/
    Instruktor techniki wykonywania Masażu Shantala dla potrzeb rodziców i opiekunów dzieci
    Doradca noszenia dzieci w chustach po kursie podstawowym Die Trageschule ®
    Masaże relaksacyjne

Uprawnienia umieszczania postów