Zapraszam do dyskusji/recenzji chust Polekont.
Zalety, wady...
Jak sie w niej nosi, jak sie material uklada...
Jaka jest Twoja opinia?
![]()
Zapraszam do dyskusji/recenzji chust Polekont.
Zalety, wady...
Jak sie w niej nosi, jak sie material uklada...
Jaka jest Twoja opinia?
![]()
mama A-99, I-06, M-10 i M-12
Przyjemna w dotyku, mięciutka. Bez problemu się wiąże. Bardzo szybko odkryłam jak zawiązać, zeby było dobrze.
Mała w chuście zadebiutowała mając dwa tygodnie. I wg mnie nie grzeje. Ani ja, ani cóeczka nie jesteśmy spocone czu też zgrzane.
Zdecydowanie dobrze ją mieć na początek.
to ja a propos polekonta tkanego,rzeczywiście dbałość o szczegóły bardzo duża,logo świetna reklama,ale niestety chusta???w porównaniu do mojego wtedy girasola i póżniej motylków lnianych nati totalnie do bani.
Materiał baaaaaaaardzo sztywny,jak narzuta-derka,
plus to świetnie radził sobie z klockami(13kg.)po dobrym dociągnieciu nie trzeba było nic a nic poprawiać
węzeł średnio gruby
kolory mniej ciekawe
drugi raz bym jej nie kupiła,choć trzymała i dociągała bardzo dobrze,dla mnie chusta musi być mięciusia!
Moja pierwsza chusta to tez byl polekont tkany i mam dokladnie te same odczucia: sztywna, material i kolor sredni, dlugo ja musialam lamac, i tak dalej jej daaaaaaleko w miekkosci do girasola czy didka w ktore teraz glownie motam. Fajniej mi sie w niej teraz nosi ok. 10 kg niz takiego maluszka.
No właśnie, ja kupiłam polekonta tkanego i jest to moja pierwsza chusta, więc nie mam porównania. Chustę kupiłam jako używaną jedynie przez miesiąc, więc jest prawie nowa. Wydała mi się bardzo sztywna i ciężko mi się ją dociąga, choć nie mam w tym też wprawy. Nie jest przyjemna w dotyku - bardzo twarda. Czy ona się jeszcze złamie czy rozglądać się za czymś innym?
Ekologiczne pieluszki wielorazowe z naturalnych tkanin - www.puppidiapers.com
Pieluchowy blog ekspercki.
Ja właśnie czekam na swoją pierwszą chustęi jest to poziomkowy Polekont.
Ciekawe jak będzie nam się chodziło w niej....
http://katarzynapiechowska.pl/
Instruktor techniki wykonywania Masażu Shantala dla potrzeb rodziców i opiekunów dzieci
Doradca noszenia dzieci w chustach po kursie podstawowym Die Trageschule ®
Masaże relaksacyjne