Wpadl mi w oko pewnie jakis archaiczny model - piekna czern z rozem? moze czerwienia? Jeszcze wczoraj widzialam gdzies foto tej chusty a teraz mi przepadloPoratujcie, wiecie ktora to byla?
Wpadl mi w oko pewnie jakis archaiczny model - piekna czern z rozem? moze czerwienia? Jeszcze wczoraj widzialam gdzies foto tej chusty a teraz mi przepadloPoratujcie, wiecie ktora to byla?
Może jakiś 3 kolorowiec?
By dziecko się uczyło, To dla dobra sprawy, Wpójmy mu, że Świat, cały, Jest bardzo ciekawy.
Każda dziedzina wiedzy warta jest zachodu. Najlepiej gdy ich pozna, wiele już za młodu.
by Anonim z sieci
Tu i Teraz.
Hmm jestem pewna, ze byly dwa kolorki - czern z czyms - raczej z rozem.
Znalazlam - ponoc to red-black ale mi i tak na roz wyglada
marzenie scietej glowy tak czy inaczej bo juz ich nie ma w sprzedazy![]()
Trzeba bylo od razu, ze chodzi o indio! Ja sie od rana nad tym tajemniczym didkiem glowie
Relatywnie latwe do zafarbowania: kupujesz bialo-czarne indio i farbujesz na czerwono/rozowo![]()
No wlasnie mnie dopiero po fakcie oswiecilo ze moglam dopisacz farbowaniem nie czuje sie na silach, nigdy tego nie robilam - chyba, ze komus zlecic, kto sie zna.
Pofarbowanie to naprawdę łatwizna.
www.gugu-gaga.pl chusty Didymos i nosidła KiBi
gugu-gaga.pl na Facebooku
Łucja 23.03.06.&Milana 10.06.09.&Marshall 11.03.14.
Z zachwytem oglądam farbowane chusty, ale chyba bym się nie odważyła - bałabym się, że jakiś Chustobóg mnie ciężko skarze za poprawianie doskonałości![]()
"A co im imponuje? Płaczące posągi. Zamiana wody w wino. Zwykły kwantowy efekt tunelowy, który i tak by się zdarzył, gdyby tylko ktoś zechciał poczekać parę zylionów lat. Jak gdyby zamiana słonecznego światła w wino, dokonywana przez winorośle, ich grona, czas i enzymy nie była tysiąc razy bardziej cudowna i nie zdarzała się stale..."
Terry Pratchett "Pomniejsze bóstwa"
A. 27.01.2009 B. 22.09.2010 M.14.07.2015
Akredytowana Doradczyni po kursie Akademii Noszenia Dzieci
chustomama.pl
Nie kusta, bo farbne, nie wyjdzie i bede plakac![]()