noście, kochajcie i przytulajcie![]()
na zdrowie
noście, kochajcie i przytulajcie![]()
na zdrowie
Aga-mama Ani (2004) oraz Franka (2006)
Doula, od 2007 roku instruktorka noszenia w chuście, Certyfikowana doradczyni Die Trageschule® Dresden warsztaty i indywidualne konsultacje chustowe www.kanga.com.pl
oj cieszę się na ten zbliżający się tydzień)
z radością spoglądam na plakaty w naszym mieście (mimo, że spotkanie odbywać się będą w okolicznych miejscowościach) i mam nadzieję, że dzięki temu wzrośnie "chustowa świadomość" społeczeństwa...
bo tulenie jest takie wspaniałe![]()
"Przyszłość zaczyna się dzisiaj, nie jutro" (J.P.II)
Kangurek (marzec 2009) i Tygrysiątko ( maj 2006)
mój blog o zdrowej diecie www.dieta-surowa.blogspot.com
u nas posuchaale nosić się będziemy i tym dobry przykład dawać
wszystkiego najlepszego![]()
A. 27.01.2009 B. 22.09.2010 M.14.07.2015
Akredytowana Doradczyni po kursie Akademii Noszenia Dzieci
chustomama.pl
U mnie na wiosce tez nic sie nie dzieje.
Ale ja mam co swiętować - dzis zaraziłam nowa chustonoszkę i juz kolejna mam na oku![]()
Cafe Draże Lubań- Zajęcia dla dzieci i rodziców | Nasza kreatywna codzienność - Tuqtu | moja fotografia
U nas impreza jutro i juz sie na nia ciesze![]()
Aga-mama Ani (2004) oraz Franka (2006)
Doula, od 2007 roku instruktorka noszenia w chuście, Certyfikowana doradczyni Die Trageschule® Dresden warsztaty i indywidualne konsultacje chustowe www.kanga.com.pl
my dziś zaliczyliśmy długaśny spacer nad Świderw chuście oczywiście
a jutro z koleżankami ruszamy w miasto rozwieszać plakat
no to zaczynamy świętowanie![]()
starsza 27.11.2008
młodsza 28.12.2010
-Niektórzy ludzie są podli ,bo kłamią!- krzyknął Lubiński -A inni są jeszcze bardziej podli ,bo mówią prawdę- odparł doktor.
Łączę się z Mayką - myśli mamy podobne
Ewa - mama Martyny (27.05.2008 r.), Jeremiego (26.06.2009 r.) i Konstantego (04.03.2012 r).
My zaczęłyśmy tydzień bliskości w MT - poranny spacer do przedszkola i szkoły moich dziewczyn. Widziano mnie już w kółkowej, długiej chuście ale dzisiejsze wejście w MT wywołało największą sensacjea do tego jeszcze Amelka w rolkach - to było wejście !!!
Agnieszka - kobieta, żona, mama dwóch uroczych dziewczynekwww.melkaj.blogspot.com
mei tai-e, chusty kółkowe
a my szukamy okazji żeby się w tym tygodniu zachustować bo akurat tak się poukładało, że za bardzo nie ma kiedy
coś wymyślękoniecznie
no i mam nadzieję, że Gliwice się pochustują![]()
Małgosia 23.07.2004
Piotruś 22.01.2009
Michasia 26.10.2010
Matylda 27.03.2012
a my czekamy na naszego MT i będziemy się dzielnie nosić![]()
Wataha: Nelly: 14/06/2007Lilly i Zuzka: 15/09/2010
![]()
http://zakamarek.eu - targowisko rzeczy różnych
http://shewolf-foto.blogspot.com - moja pasja
2014 będzie nasz!
A w mojej "wiosce" to pewnie WIELKIE NIC w tym roku![]()
A my dzisiaj zaczynamy i będzie fajnie![]()
Jutro we Wro startujemy sniadaniem wg. Kuchni Pięciu Przemian.
Bedzie sie dzialo, zapraszmy![]()
"W warunkach wolnorynkowych dyktat gustu większości prowadzi do dominacji rzeczy miernych i tandetnych." Cz.M.
Nie dam rady dotrzeć. Niby nie daleko, ale ja nie mobilna i to mega wyprawa dla nasSzkoda. Zazdroszczę wszystkim co będą mogli aktywnie uczestniczyć w różnego rodzaju obchodach z tej okazji.
Pozwolicie, że się przyłączymy z Poznaniem? Też będziemy u nas świętować, a kulminacyjnym punktem jest nasz wielki chustowy piknik tropikalny w sobotę! A już jutro wykład o korzeniach i skrzydłach, których potrzebują nasze dzieciZapraszamy!
Karolina: (*), Milena - 8 września 2008, Ania - 17 czerwca 2011, mąż i 2 koty
Doradca Noszenia ClauWi® - www.matami.pl
http://kulinarneperwersje.blogspot.com
W Poznaniu też nosimy
A w Szczecinie nic chyba nie ma. W necie żadnej info nie moge znaleźć![]()