Ja też krzyżuję pod pupą jak w kieszonce, bo się wtedy wszystko fajnie stabilne robi.![]()
Ja też krzyżuję pod pupą jak w kieszonce, bo się wtedy wszystko fajnie stabilne robi.![]()
www.gugu-gaga.pl chusty Didymos i nosidła KiBi
gugu-gaga.pl na Facebooku
Łucja 23.03.06.&Milana 10.06.09.&Marshall 11.03.14.
dzięki, dziewczyny
Agatkie- będę w sobotęi prawdopodobnie przyprowadzę dziewczynę, którą przekonałam do chusty
![]()
Hej Tija,
jak pięknie śpi maleństwo.
Przede wszystkim ja bym wykorzystała te ogony i przełożyła chustę normalnie między nóżkami jak w kieszonce a węzełek zawiązała z tyłu. Wtedy będziesz pewniej się czuła. I druga sprawa to tą część chusty, którą masz na ramieniu rozłożyłabym bardziej. Zsunęłabym z karku bardziej na ramię (rozłożone jak wachlarz). Wtedy mniej będziesz odczuwała ciężar dziecka, który.. każdego dnia jest przecież większy![]()
dzięki Agatkie
własnie te 2 rzeczy najbardziej mnie denerwują...
wiszące końce są mega długie i nie ma mowy o chodzeniu, musiałam sobie to trzymać żeby się nie potknąćnie pomyślałam, żeby zrobić jak piszesz
a to na ramieniu, to kurcze "lekko" mi sie bijało w ciałono i na szyje "szło"...
dzięki zarady, będę próbować, bo yo wiązanie jest extrano i Tymkowi się bardzo podoba - wszytsko widzi
![]()
ithilhin powiem szczerze , że specjalnie tak przełożyłam, bo wydawało mi się, że jak dam najpierw nad to ta nózia bedzie jakoś tak przyciśnieta..
nastepnym razem sprobuje tak jak piszesz.. dzieki![]()