Pokaż wyniki od 1 do 20 z 376

Wątek: Najładniejsze kurtki do noszenia

Mieszany widok

Chustomanka Awatar Patrycja89
    Miejscowość
    Gdańsk

Domyślnie

Co do kapturka, to ja mam tą nową wersję co kaptur już ma. Kapturki oba są odpinane, i dla mamy i dla dziecka. Przy kapturku dziecka są 2 sznurówki przyszyte, tak że jak wieje to związane sznurówki się zakłada sobie za głowę, pod kaptur i się trzyma kapturek dziecka, albo jak maluch pójdzie spać to można w podobny sposób podtrzymać główkę żeby nie latała (u nas to widać na tym zdjęciu co mała śpi). Kurtka jest po prostu MEGA.
    Mama Jakuba - styczeń 2011 , Alicji - luty 2014
    i grudniowej 2016 Oliwki

Domyślnie

O rany, ale ta twiga ładna. A ja się nastawiłam na liliputi. Annia mogłabyś dla mnie zmierzyć swoją liliputi? Szerokość w ramionach, pod pachami, długość rękawa od kołnierza i samego rękawa. Dzięki!
    A w ogole to która jest cieplejsza Liliputi czy Twiga?
    Myszon 2012, Myszka 2014, Myszunia 2016, Myszeczka 2020

Miejscowość
    Gdańsk

Domyślnie

Z tego co rozmawiałam z Panią z Twigi to do 0st można samą nosić, poniżej z polarem pod spodem. Przy 12st z krótkim rękawem było mi cieplutko, mała była w bodziaku z długim i rajstopkach. Ale ja jestem zmarźluch ogólnie.
    i grudniowej 2016 Oliwki

Domyślnie

A ten polar się dopina do kurtki? Czy trzeba najpierw założyć polar na dziecia na plecach, a potem jeszcze się gimnastykować z kurtką?
    Myszon 2012, Myszka 2014, Myszunia 2016, Myszeczka 2020

Miejscowość
    Gdańsk

Domyślnie

Polaru nie ma w komplecie. Trzeba sobie jakiś zwykły polar i dziecku coś cieplejszego, typu polarek+skarpety wełniane do chusty.
    i grudniowej 2016 Oliwki

Chustofanka
    Miejscowość
    Szczecin

Domyślnie

Ta twiga szalenie mi sie podoba. Rozważam opcję wypożyczenia na próbę. Miałabym problem z kolorem wszystkie ładne.

Chusteryczka
    Miejscowość
    Szczecin-nie nad morzem:)

Domyślnie

Jak mi w Twidze właśnie kaptura brakuje...poza tym super,ale szkoda,ze sie jeszcze nie załapałam.Myślę sobie, czy nie można by dorobić? Do kołnierza doszyć guziki a kaptur z dziurkami?Może jakby więcej nas było zainteresowanych to pani by coś takiego stworzyła?Albo może jakaś handmadowa forumka?
    Zosia - przyniosłaś nam wiosnę 21.03.2009
    Kazik - Zimowy Okruszek 12.02.2014
    Witek - Wielka Niespodzianka 06.08.2018

Miejscowość
    Gdańsk

Domyślnie

Pani jest bardzo fajna, więc może by Ci doszyła taki dopinany na suwak, jak jest w tych nowych, tylko byś musiała jej wysłać swoją kurtkę. Jak dobrze pogadasz, to może się zgodzi.
    i grudniowej 2016 Oliwki

Uprawnienia umieszczania postów