Cena informacja, w takim razie ja się wstrzymuję się z zakupami ale zachorowałam na taką kurtkę.
Cena informacja, w takim razie ja się wstrzymuję się z zakupami ale zachorowałam na taką kurtkę.
Rialdha - już pisałam kiedyś, ale mi zawiesiło w trakcie pisania posta - pięknie się prezentujecie w kurtce i sprytny patent z tym zapinaniem za pomocą sznurowadła. Nie wpadłam na to!
Livada - super- dwie kurtki na ciepłą i zimniejszą porę. Yamama pewnie dopiero teraz naprawdę się przydaje, tej zimy późno przyszedł mróz
Emi - może trochę późno, ale napiszę, że warto poczekać na Liliputi do sierpnia, zwłaszcza, że Twój Maluch i tak na razie maleńki i zmieścisz go nawet pod normalną obszerniejszą kurtką. A jakby co - Pentelka używana na pewno też się sprawdzi.
Tymek- maj 2011, Maksiu
- styczeń 2013, Beniu
- październik 2015, Marianka
- sierpień 2017
giovanko, u nas wciąż leje, zima jeszcze nie dotarła...
Moje DziewczynKi: marcowa Kasia (2011), październikowa Kalinka (2013) i kwietniowa Kaja (2016)
Kupiłam nową Pentelkę, muszę ją trochę ponosić, żeby napisać dobrą recenzjęPróbowałam nosić w kurtce męża, ale wyglądałam jak w ciąży z trojaczkami
Już się nie mogę doczekać sierpnia, chyba codziennie będę zaglądać na stronę Liliputi.
Dzisiaj dostałam moją kurtkę Twigi i jestem oczarowana. Nie było okazji zamotać Młodego, ale nawet bez wkładu kurteczka jest bardzo fajna, zgrabna. Pani Marta jest bardzo miłą i wyrozumiałą osobą![]()
Nie wiem, czy wiecie, u Twigi promocja na zestawy kurtka plus polar, zamówiłam sobie w końcu(choć o lilliputti dalej marzę
) http://twigasklep.pl/pl/c/Pakiety/71
Zosia - przyniosłaś nam wiosnę 21.03.2009
Kazik - Zimowy Okruszek 12.02.2014![]()
Witek -Wielka Niespodzianka 06.08.2018
zdublowało się, sorry![]()
Ostatnio edytowane przez zochmama ; 21-02-2014 o 12:24
Zosia - przyniosłaś nam wiosnę 21.03.2009
Kazik - Zimowy Okruszek 12.02.2014![]()
Witek -Wielka Niespodzianka 06.08.2018
Żona i Mąż - 01.10.2011 =
Nina - 04.01.2013
Moja druga miłość -- Salsa -- jeszcze kiedyś do ciebie wrócę![]()
Czasem sprawdzam forum w TV i ciężko mi wtedy odpisać, uprasza się o wyrozumiałość