Maksiu tu jest w manduce i kima. Całkiem mu było dobrze:-D
Wysłane z mojego GOCLEVER TAB R106 przy użyciu Tapatalka
Maksiu tu jest w manduce i kima. Całkiem mu było dobrze:-D
Wysłane z mojego GOCLEVER TAB R106 przy użyciu Tapatalka
Tymek- maj 2011, Maksiu
- styczeń 2013, Beniu
- październik 2015, Marianka
- sierpień 2017
no slicznie Ci w tej kurtce,zgrabnie bardzoja to mam dużo więęększy rozmiar
muszę się zebrać i fotki wrzucić
![]()
Żona i Mąż - 01.10.2011 =
Nina - 04.01.2013
Moja druga miłość -- Salsa -- jeszcze kiedyś do ciebie wrócę![]()
Czasem sprawdzam forum w TV i ciężko mi wtedy odpisać, uprasza się o wyrozumiałość
Giovanka dziekuje za zdjecie![]()
Mama Jakuba (10/04/2013)
I ja również chciałabym kupić kurtkę na zimę. U Vegi widziałam promocję kurtki felix-pera. Macie o niej swoje zdanie?
Nawet w promocji jest strasznie droga...
Noszę spory rozmiar 44, dlatego zakup nie jest prosty. Zamówienia z Ukrainy niestety nie ogarnę.
U Vegi jest jeszcze kurtka MaM.
Doradzicie? Młody ma rok.
Mat - ja bym sie zastanowiła, czy rzeczywiście jest Ci potrzebna kurtka, serioMaluch wiadomo musi być opatulony, ale starszak może śmiało być w kombinezonie na Twoją kurtkę, poza tym zaczyna chodzić i nie ubierzesz go pod kurtkę tak, żeby w razie czego mógł też pobiegać
ja zimą F jak miał rok a potem dwa nosiłam na kurtkę, plus czasami dodatkwo ponczo
Chyba, że Twój np śpi w chuście na spacerze albo nosicie sie jeszcze bardzo duzo i spacery nie są na nogach.....
Dziękuję aginia przemyślę Twoje rady. U nas często jest też tak, że np. odbieram starszego z przedszkola i młodego muszę rozebrać z kombinezonu, bo to trwa i trwa...Muszę go więc wyjąć z chusty, rozebrać, by po 15 minutach ubierać małego, pomagać dużemu, potem na nowo motać...masakra jakaś. Z kurtką byłoby łatwiej, bo zdejmuję kurtkę, mały siedzi w chuście i gotowe. Przez te kombinacje, to nasz mały Józio nos w przedszkolu rozwalił, aż na SOR musiałam jechać...przepraszam za OT!
Kurtka by nam się jednak przydała.
kapturek można przypinać do obydwóch paneli, ma regulację (mozna ściągnąć wokół buzi) i dłuuugie troczki, którymi możesz sama, mając dziecko na plecach, wkładać i zdejmować kapturek dziecku. Nam się kapturek bardzo przydaje, bo prócz oslaniania przed wiatrem służy jeszcze do przytrzymywania głowki.
kapturek mnie kosztował 40zł, warto go wziąć![]()
Tymek- maj 2011, Maksiu
- styczeń 2013, Beniu
- październik 2015, Marianka
- sierpień 2017