Żona i Mąż - 01.10.2011 =
Nina - 04.01.2013
Moja druga miłość -- Salsa -- jeszcze kiedyś do ciebie wrócę![]()
Czasem sprawdzam forum w TV i ciężko mi wtedy odpisać, uprasza się o wyrozumiałość
Już się dogadałam i też mam zamiar kupić tę kurtkę. Rzeczywiści Twigowa babeczka bardzo miła. Mam kłopot z rozmiarem, bo po raz pierwszy w historii (no dobra w każdym razie pierwszy od baardzo dawna) wg tabeli pasuje mi rozmiar S. Nima daj znać gdy kurtka przyjdzie! Jestem bardzo ciekawa jak się prezentuje!
Tymek- maj 2011, Maksiu
- styczeń 2013, Beniu
- październik 2015, Marianka
- sierpień 2017
_agata89 zamawiała ostatnio,może ona będzie miałą chwilkę,żeby pomóc,bo z tego co pamiętam to jej też pomagałą znajoma z Ukrainy.
No to super!Mnie Pani wczoraj wieczorem napisała maila,że kurtka na czwartek będzie gotowa
A ,że poprosiłam o wysyłkę kurierem to jest duża szansa,że w piątek będzie
Już przebieram nóżkami hehe. Wkleje fotki napewnoI doszyją mi kapturek dla dziecka
co do rozmiaru to mnie szyją na wymiar,także tym bardziej jestem ciekawa
![]()
Może napsz do tej Pani,podaj swoje wymiary i zapytaj czy ta S będzie dobra , bo nie chcesz pozniej odsyłać![]()
Ostatnio edytowane przez Nima ; 26-11-2013 o 19:05 Powód: przekręciłam nick
Nina - 04.01.2013
Czasem sprawdzam forum w TV i ciężko mi wtedy odpisać, uprasza się o wyrozumiałość
Tymek- maj 2011, Maksiu
- styczeń 2013, Beniu
- październik 2015, Marianka
- sierpień 2017
No ja wzięłam czarną , bo dalej wierzę,że czarny wyszczuplai też poprosiłam ciut większą,żeby móc się grubiej ubrać pod spód
Jak mi Pani powiedziała,że szycie zajmie jakieś 2 dni to już się nawet nie zastanawiałam nad zakupem
ale wzięłam tez dla Niny taką polarkową komino-czape
w kolorze czerwonym
( są na zdjeciach polarów,fajnie wygląda jak jest w tym samym kolorze,no ale nie chciałam jej czarnej brać, bo akurat jej do niczego by nie pasowało
to obie przebieramy nózkami hehe. Bardzo sie napaliłam,chyba nawet za bardzo...
mam nadzieję,że będzie wszystko git
![]()
Nina - 04.01.2013