Pokaż wyniki od 1 do 20 z 376

Wątek: Najładniejsze kurtki do noszenia

Widok wątkowy

Chustomanka Awatar Nima
    Miejscowość
    częstochowa

Domyślnie

No właśnie znalazłam jakieś 10 min temu tą tabelkę dopiero Ja też bardzo poważnie się zastanawiam,ale może wy doradzicie , bo ja zawsze się mierzyłam na płasko ( wiem,że jak coś ma 100 cm to wtedy dzielę to na pół) i kurde ten obwód pod pachami mnie zastanawia. czy to są w ogóle pomiary na płasko? czy ja mam się mierzyć bo obwód mój pod pachami wychodzi 106 cm idealnie,ale w biuscie mam 116 i boje sieże ta L może być mała a jak mierzę swoje na płasko o pod pachami dobrze jest od 55/57-60 cm. i kurde co mam wybrać

Co do kaptura,to tak jak uwielbiam kaptury to jak mam dziewczyne na plecach to mnie denerwują, bo nic nie widzę,inaczej jak jest odpinany,albo w ogóle dla mnie najfajniejsze są takie długie kominy,bo jak potrzebuję to naciągam na głowę i mam prowizorkę kaptura a jak chcę ją zobaczyć o w dół i gotowe

edit: dla dziecka faktycznie bardzej się przydaje,ale można pod spó założyć osłonkę,albo kamizelkę z kapturkiem właśnie.
    Ostatnio edytowane przez Nima ; 24-11-2013 o 20:35
    Żona i Mąż - 01.10.2011 = Nina - 04.01.2013

Moja druga miłość -- Salsa -- jeszcze kiedyś do ciebie wrócę

Czasem sprawdzam forum w TV i ciężko mi wtedy odpisać, uprasza się o wyrozumiałość

Uprawnienia umieszczania postów