Pokaż wyniki od 1 do 20 z 376

Wątek: Najładniejsze kurtki do noszenia

Mieszany widok

Chustonoszka
    Miejscowość
    Londyn

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez aravls Zobacz posta
    Dlaczego odsyłasz?
    a) 36 jest dla mnie odrobine za ciasne bez dziecka. Wolalabym szersza czyli 38
    b) jest dla mnie troche zbyt ciezka. Mam 'super' zimowa kurtke na narty, ktora jest ciezka i choc jest super pod kazdym innym wzgledem ja mam wstret do jej noszenia (sama kupilam, zeby nie bylo). Nauczona doswiadczeniem wole odeslac zamiast wymienic na wieksza i znowu nie nosic. Przymierzylam z dzieciem na plecachi z przodu i jest dobra i wygodna. Mialam tylko klopot ze sciagnieciem jej gdy dziec byl na plecach ale to chyba bardziej z poddenerwowania bylo bo maly marudzil glosno i mi sie spieszylo.

No tyle ode mnie.
    Mama Jakuba (10/04/2013)

Chusteryczka Awatar Wika
    Miejscowość
    Cieszyn

Domyślnie

Dziewczyny, wrzucajcie foty w tych Waszych kurtkach, plizzz

Hania (02.10.2008)
    Marta(03.12.2009)
    Ludwik (16 10.2013)

Domyślnie

Witam, potrzebuję pomocy związanej z zakupem kurtki. Jestem w ciąży z pierwszym dzieckiem. Termin porodu to koniec stycznia. Oczywiście chcę nosić w chuście. Mam pytanie, czy takie maleństwo (1-2 miesięczne) zmieści mi się pod zwykłą obszerną kurką ciążową, czy powinnam kupić kurtkę dla dwojga? Czy taka kurtka dla dwojga z dodatkowym panelem nie będzie zbyt obszerna dla maks. 2-miesięcznego dziecka? Czy któraś z was ma może kurtkę dla dwojga w rozmiarze M i mogłaby podać wymiary, ale już po wpięciu tej wkładki dla dziecka?

Chustomanka
    Miejscowość
    Gdynia

Domyślnie

moja yamama wysłana została we wtorek (12nastego) w poniedziałek wyleciała niby z Kijowa już do PL ,ale jeszcze nic w trackingu nie ma mam nadzieję, że w tym tygodniu się doczołga

Chustoholiczka Awatar madzi

Domyślnie

trzymam kciuki, agata. Już myślałam, że ze zdjęciami tutaj się pojawiłaś

Chustofanka Awatar vretKa
    Miejscowość
    Łódź

Domyślnie

Dziewczyny, wklejcie proszę zdjęcia kurtek, które kupiłyście (Yamama i Liliputi), bo się napaliłam i zanim wydam szalone pieniądze, chcę się upewnić, czy warto

Chustomanka
    Miejscowość
    Gdynia

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez vretKa Zobacz posta
    Dziewczyny, wklejcie proszę zdjęcia kurtek, które kupiłyście (Yamama i Liliputi), bo się napaliłam i zanim wydam szalone pieniądze, chcę się upewnić, czy warto
    moja jest w Pruszczu Gd.
    trzymam kciuki by jutro była, ale myślę ,że pon to ostateczny termin
    i oczywiście wtedy podzielę się wrażeniami i zdjęciami

Uprawnienia umieszczania postów