Pokaż wyniki od 1 do 20 z 376

Wątek: Najładniejsze kurtki do noszenia

Mieszany widok

Chustofanka Awatar aravls
    Miejscowość
    Gdańsk Chełm

Domyślnie

Agata, mówisz o tym Liliputi z nowej dostawy? Uf, to względnie szybko, mam nadzieję, że i ja załapię się na wymianę rozmiaru.

Chustomanka Awatar FatalFuchsia
    Miejscowość
    Holandia

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez aravls Zobacz posta
    Agata, mówisz o tym Liliputi z nowej dostawy? Uf, to względnie szybko, mam nadzieję, że i ja załapię się na wymianę rozmiaru.
    Ja tylko dodam dla potomności, że aby założyć dziecko na plecy trzeba rozpiąć zamki w rękawach, włożyć płaszcz na dziecko i ręce przez te dziury. Proste jak kiszenie ogórków

Chustomanka Awatar kura
    Miejscowość
    Pociecha :)

Domyślnie

Watek zrobił się proLiliputi, więc dla odmiany pochwalę się, że od niedawna mam kurtkę MAM
    Używana, więc cena do przełknięcia, super wygodna i cieplutka, w jednym z najładniejszych kolorów - czyli czarna, ze ściągaczem w talii, więc nie worek.
    Wraz ze swoimi nadmiernymi kilogramami zmieściłam się w Skę, co - mimo świadomości zaniżonej rozmiarówki, wydatnie poprawiło mi nastrój
    Brak jej jedynie kapturka dla dziecięcia (pierwotnie chyba był, bo ostały się guziczki), ale co tam, spróbuję dorobić.
    W związku z powyższym pretenduje ona do miana najładniejszej kurty do noszenia!

Chustonówka

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez kura Zobacz posta
    Watek zrobił się proLiliputi...
    No ja sie nie dziwie. Weszlam wlasnie na ich strone i moge powiedziec tylko... WOW
    Ale cena, jak dla mnie, tez wow
    Ktos cos o pentelce przod-tyl wie?

Chusteryczka Awatar truscaffka
    Miejscowość
    Pyrlandia

Domyślnie

ceny straszne ale kurtki piękne ... tylko, że na stronie liliputi wszystko już niedostępne...ktoś coś wie o nowej dostawie? no i yamama, cudo, ale zorganizowanie zakupu mnie tu jakoś przerasta
    Doradca noszenia [/FONT]ClauWi® po kursie zaawansowanym
    Szkoła rodzenia i naturalnego rodzicielstwa GAJA - http://www.gaja-szkolarodzenia.pl/
    Szkoła noszenia TULIPANNA - http://www.tulipanna.pl/
    Stowarzyszenie "Poznań w chuście"

Mama Zosi (04.2007), Zuzi (02.2009) i Justynki (04.2013)

Uprawnienia umieszczania postów