Pokaż wyniki od 1 do 20 z 376

Wątek: Najładniejsze kurtki do noszenia

Mieszany widok

Chustomanka Awatar kura
    Miejscowość
    Pociecha :)

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez _agata89 Zobacz posta
    Mi pomagała we wszystkim znajoma "chustowa" z Ukrainy, przelałam jej pieniążki na paypalu, a ona zapłaciła ze swojego konta im. po angielsku pisałam jej co chce żeby ta kurtka miała, kolory, wymiary itp , a ona zamawiała
    efekty za ok 3 tygodnie jeśli wliczyć wysyłkę itp
    220euro ta przyjemność mnie kosztowała łacznie z wysyłką, opłatami na paypalu
    No tak, znajoma z Ukrainy to spore ułatwienie...

Ja wciąż walczę ze sobą i próbuję wytłumaczyć, że mnie nie stać, że to przecież byłoby tylko na rok, że to przecież tylko kurtka...Tylko?!

Chusteryczka Awatar franciszka
    Miejscowość
    53° 07' N 23° 10' E

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez kura Zobacz posta
    No tak, znajoma z Ukrainy to spore ułatwienie...

Ja wciąż walczę ze sobą i próbuję wytłumaczyć, że mnie nie stać, że to przecież byłoby tylko na rok, że to przecież tylko kurtka...Tylko?!

Pierwsza była kurtka nie-męża Później polar MaM - fajny, grubiutki... jak dla mnie worek bo nie koniecznie trafiłam z rozmiarem... Kurtka SK di.... - kurcze, nazwa wypadła mi z głowy - też ciut za duża ale było mi ciepło - tak myślałam...
    Przy drugiej córce kupiłam sobie koalę.... świetna, ciepła i... kobieca nawet ten nadmiar materiału chowany do środka nie psuł za bardzo efektu
    Wymieniłam sobie chustę na kurtkę peekaru softshella, ale.... jak zwykle za duża choć ciepła i fajna - piszę ciepła, bo... obecnie mam softshella LL i on ma malutki meszek w porównaniu z tym peekaru

No i mój - od tygodnia - softshell LL - piękna, czerwona, fajnie uszyta, dopasowana.... normalnie same zachwyty tylko tu mam, ale jeśli idzie o rozmiar.... wzięłam XL, choć sama obecnie noszę 38. Zależało mi na tym, żeby nosić go zimą, a wtedy będzie pod spodem polar lub sweter, więc muszę mieć na to miejsce

M. X.08 [*] M. X.12

Uprawnienia umieszczania postów