Pokaż wyniki od 1 do 20 z 376

Wątek: Najładniejsze kurtki do noszenia

Mieszany widok

Chustomanka Awatar FatalFuchsia
    Miejscowość
    Holandia

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Aggie Zobacz posta
    Brawo. To ja jeszcze głęboki oddech wezmę, zmierze sie i zamawiam. Mam nadzieje, ze prędkość wysyłki im sie polepszyla. Dziękuje.
    W zeszlym roku to byl ich nowy projekt, babeczka z obslugi klienta mi napisala, ze nie spodziewali sie tak entuzjastycznego przyjecia i dostali duzo wiecej zamowien niz mieli zakontraktowanych plaszczy, stad obsuwa. Trudno sie dziwic entuzjazmowi, skoro konkuruja na rynku z Suse's Kinder...
    Nosilam 36/38 majac ponad stowe w biuscie, ok. 102 w biodrach i 75 w talii.

Chustonoszka
    Miejscowość
    Londyn

Domyślnie

Zamowilam Brazowo fioletowe 36 do mnie leci. Mialam smaka na czerwone, ale wiem ze czasem mi sie chce wyciszyc wiec jest braz. W górę rozmiarem nie zamierzam iść, jeśli już to w dół a mieszcze sie w ich 36 opisie. Niech im sie biznes ładnie rozwija i bociany listonosze szybko latają
    Mama Jakuba (10/04/2013)

Chustomanka Awatar FatalFuchsia
    Miejscowość
    Holandia

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Aggie Zobacz posta
    Zamowilam Brazowo fioletowe 36 do mnie leci. Mialam smaka na czerwone, ale wiem ze czasem mi sie chce wyciszyc wiec jest braz. W górę rozmiarem nie zamierzam iść, jeśli już to w dół a mieszcze sie w ich 36 opisie. Niech im sie biznes ładnie rozwija i bociany listonosze szybko latają
    No to obie czekamy. Ja też wzięłam brązową, Lavendering. Poprzednio miałam czarną "Elegance".

Chusteryczka Awatar paulina
    Miejscowość
    90419

Domyślnie

Kto ogarnia stronę yamamy? Muszę się.rozejrzeć za czymś do noszenia na plecach, nie ogarne jednak zamówienia
    Kokoszka, 12.2010
    Kokos, 11.2013
    Fi, 3.2016

Chustomanka
    Miejscowość
    Gdynia

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez paulina Zobacz posta
    Kto ogarnia stronę yamamy? Muszę się.rozejrzeć za czymś do noszenia na plecach, nie ogarne jednak zamówienia
    Ja zamawialam ale po prostu wybralam która chce, jaki, kolor, wszystkie wymiary swoje spisalam i uwagi ze ma być tez do noszenia z tylu itp i przekazalam to mamie która znam z wymiany chusta i na Ukrainie. Ona napisala do yamamy, wypelnila formularz i napisla mi ile kasy mam jej przelac na paypala a ona zaplacila ze swojego konta by uniknąć przelewów zagranicznych itp. W samej końcówce dopiero się z nimi kontaktowalam (angielski) i bez problemu mi ODP i to szybko

demona
    Guest

Domyślnie

Kupiłam LL softshella i polar. Bardzo jestem zadowolona, jeden minus przy kurtce - kaptur przekombinowany, zamiast normalnego wiązanego, ale to się wytnie

edit: duży plus na ciążę - kurtkę można poszerzyć jednocześnie z przodu i tyłu (tym panelem płaskim) i dobrze to wyglada.

Chustomanka Awatar Nima
    Miejscowość
    częstochowa

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez demona Zobacz posta
    Kupiłam LL softshella i polar. Bardzo jestem zadowolona, jeden minus przy kurtce - kaptur przekombinowany, zamiast normalnego wiązanego, ale to się wytnie

edit: duży plus na ciążę - kurtkę można poszerzyć jednocześnie z przodu i tyłu (tym panelem płaskim) i dobrze to wyglada.
    no mnie się softshell LL barzo podoba. Jest taki zgrabniutki. W zasazie ta kurtka co zamówiłam to dość podobna tylko nie ma tego kaptura dla mamy. Zobaczymy też jaki materiał A jak założysz polar pod spód to w zimie daje radę?

OT: pamięta jak gdzieś wyczytałam,że w ciąży jesteś,a teraz patrzę na suwaczek i to już ponad połowa.Masakra jak ten czas zap...biegnie szybko Zdrówka życzę!
    Żona i Mąż - 01.10.2011 = Nina - 04.01.2013

Moja druga miłość -- Salsa -- jeszcze kiedyś do ciebie wrócę

Czasem sprawdzam forum w TV i ciężko mi wtedy odpisać, uprasza się o wyrozumiałość

Chustomanka Awatar giovanka
    Miejscowość
    Poznań i okolice

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Nima Zobacz posta
    No ja wzięłam czarną , bo dalej wierzę,że czarny wyszczupla i też poprosiłam ciut większą,żeby móc się grubiej ubrać pod spód Jak mi Pani powiedziała,że szycie zajmie jakieś 2 dni to już się nawet nie zastanawiałam nad zakupem ale wzięłam tez dla Niny taką polarkową komino-czape w kolorze czerwonym ( są na zdjeciach polarów,fajnie wygląda jak jest w tym samym kolorze,no ale nie chciałam jej czarnej brać, bo akurat jej do niczego by nie pasowało to obie przebieramy nózkami hehe. Bardzo sie napaliłam,chyba nawet za bardzo... mam nadzieję,że będzie wszystko git
    No chyba u mnie w końcu też padnie na czarny. Będzie uniwersalny w miarę Szkoda, że takiego kapturka jaki opisujesz nie mogę samego kupić przy okazji!

Cytat Zamieszczone przez demona Zobacz posta

O! A ja się podpinam do pytania czy jak się z Maluchem wbijemy w polar pod softshell to będzie wystarczająco ciepło?
    Tymek - maj 2011, Maksiu - styczeń 2013, Beniu - październik 2015, Marianka - sierpień 2017

Uprawnienia umieszczania postów