Pokaż wyniki od 1 do 20 z 376

Wątek: Najładniejsze kurtki do noszenia

Mieszany widok

Chustoholiczka Awatar eesti
    Miejscowość
    Estonia/wcześniej Szczecin

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez deliriumtr Zobacz posta
    Już pytałam gdzie indziej, ale nikt mi nie odpowiedzial. Myślicie że coś takiego zdałoby egzamin?
    http://www.happymum.pl/sklep3/index....ki&przesun=230

Nie mam doświadczenia w noszeniu, moj chuscioszek dopiero w brzuszku, potrzebuję rady
    Ale ten płaszcz jest tylko na ciążę. Już lepiej kupić takie 3w1 (np. Yamamy http://yamama.com.ua/product-963320-...-dlya-vas.aspx ).
    Igor 27.09.2009
    Eryk 17.03.2012
    Adam 24.04.2015
    Nika 02.02.2018
    Kuba 31.12.2019
    Kaja 21.09.2021

Chusteryczka Awatar mimka
    Miejscowość
    Francja póki co...

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez deliriumtr Zobacz posta
    Już pytałam gdzie indziej, ale nikt mi nie odpowiedzial. Myślicie że coś takiego zdałoby egzamin?
    http://www.happymum.pl/sklep3/index....ki&przesun=230

Nie mam doświadczenia w noszeniu, moj chuscioszek dopiero w brzuszku, potrzebuję rady
    w pierwszej chwili, pomyślałam, że taaak, bo ma dopinany panel, czyli na tej samej zasadzie działa, co inne kurtki, ale nie wiem jednak, czy nie byłaby za ciasna w klatce piersiowej - brzuch jest niżej (panel jest szerszy), a dziecko nosi się wyżej. najlepiej byłoby przymierzyć.

Chustomanka Awatar FatalFuchsia
    Miejscowość
    Holandia

Talking

Dziewczyny, właśnie przyszła do mnie kurtka z węgierskiego Liliputi, wersja czarna z białymi i czerwonymi wstawkami.

Czekałam bardzo długo (złożyłam zamówienie pod koniec września) i miałam już otwarty spór na PayPalu - właśnie go zamknęłam po przymierzeniu płaszcza.

Jestem zachwycona, płaszcz ciepły i fajny, ma odpinany kaptur i zamek na plecach, więc można nosić i z przodu, i z tyłu. Całość w stylu powiedziałabym "elegancko-nonszalanckim": nie jest to kaszmirowy odpowiednik Warmii, ale nie jest to również bezpłciowy wór sportowy.

Kupowałam prosto od producenta, ale widzę, że na stronie nie są już dostępne.

Chustonoszka
    Miejscowość
    Londyn

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez FatalFuchsia Zobacz posta
    Dziewczyny, właśnie przyszła do mnie kurtka z węgierskiego Liliputi, wersja czarna z białymi i czerwonymi wstawkami.

Czekałam bardzo długo (złożyłam zamówienie pod koniec września) i miałam już otwarty spór na PayPalu - właśnie go zamknęłam po przymierzeniu płaszcza.

Jestem zachwycona, płaszcz ciepły i fajny, ma odpinany kaptur i zamek na plecach, więc można nosić i z przodu, i z tyłu. Całość w stylu powiedziałabym "elegancko-nonszalanckim": nie jest to kaszmirowy odpowiednik Warmii, ale nie jest to również bezpłciowy wór sportowy.

Kupowałam prosto od producenta, ale widzę, że na stronie nie są już dostępne.
    ja wiem, ze to dawno było, ale znalazłam liliputi stronę i ładne bardzo kurtki maja tylko -jak zrozumieć językowo co jest co? Czy znajomość języka jest niezbędna?

Ah. Znalazłam flagę na angielski

Chustonoszka
    Miejscowość
    Londyn

Domyślnie

Czy któraś z was nosiła już yamama kurtkę? Niby zdecydowałam się na liliputi ale wciąż mi yamama w głowie siedzi jako być może bardziej zimowa niż liliputi na chłodne dni (szczególnie jak do mamy w Karkonosze pojadę i minus dwadzieścia znowu normą będzie).

Chustoguru Awatar livada
    Miejscowość
    Kraków

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Aggie Zobacz posta
    Czy któraś z was nosiła już yamama kurtkę? Niby zdecydowałam się na liliputi ale wciąż mi yamama w głowie siedzi jako być może bardziej zimowa niż liliputi na chłodne dni (szczególnie jak do mamy w Karkonosze pojadę i minus dwadzieścia znowu normą będzie).
    Ja mam zimową Yamamę new classic, nie fusion, ale to kwestia kroju tylko (no i w classic dało się zrobić opinanany kaptur dla mnie, istotny w przypadku noszenia na plecach, w fusion twierdzili że się nie da). Mam tę najlżejszą wersję, IMO na polskie zimy zupełnie wystarczającą - zwykle ubierałyśmy się pod nią lekko, dopiero poniżej -10 i mniej dochodził np. jakiś cienki polarek. Za to przy plus pięciu jeszcze była ok, w cieplejszej bym się przy dodatnich temperaturach ugotowała... Ale ja jestem dosyć gorącą dziewczyną jak chodzi o ubieranie się
    Moje DziewczynKi: marcowa Kasia (2011), październikowa Kalinka (2013) i kwietniowa Kaja (2016)

Chustomanka
    Miejscowość
    Gdynia

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez livada Zobacz posta
    Ja mam zimową Yamamę new classic, nie fusion, ale to kwestia kroju tylko (no i w classic dało się zrobić opinanany kaptur dla mnie, istotny w przypadku noszenia na plecach, w fusion twierdzili że się nie da). Mam tę najlżejszą wersję, IMO na polskie zimy zupełnie wystarczającą - zwykle ubierałyśmy się pod nią lekko, dopiero poniżej -10 i mniej dochodził np. jakiś cienki polarek. Za to przy plus pięciu jeszcze była ok, w cieplejszej bym się przy dodatnich temperaturach ugotowała... Ale ja jestem dosyć gorącą dziewczyną jak chodzi o ubieranie się

Kobieto nie strasz ,bo zamówiłam "średnią" wersję
    ale najwyżej będziemy na bikini się wiązać
    madzi mi pisała, że ją masz ale pamięć mnie zawiodła

Uprawnienia umieszczania postów