Widziałam takie cudo dziś
![]()
Widziałam takie cudo dziś
![]()
Anto 25.08.2008
Zosia 24.10.2011
Fasolka Listopad 2019
Ciekawe kolorki jak kratka BlueberryA jaka tochusta nie wiem?
Mati - 19 kwietnia 2005
Lilianka - 04 stycznia 2009
www.MamaZen.pl - CHUSTY: Miluli, Natibaby, Hoppediz, LennyLamb. PIELUSZKI: bumGenius, Flip, Close, Bambino Mio, LennyLamb, Happy Flute.
Sklep stacjonarny, wypożyczalnia chust i nosideł, warsztaty i konsultacje chustowe: MamaZen, Gdańsk-Przymorze Centrum Horyzont, ul. Obrońców Wybrzeża 23 box 13
Doradca Noszenia ClauWi®
cudo!!!
ale ogólnie to Dublin mało chustowy....poza dwiema własno-chustnie zarażonymi nioskami, widziałam dziecia w chuście 3 razy-pierwszy raz-jeszcze w ciąży byłam, w autobusie wysoka blondyna z maleńkim okruszkiem w błękitniastym pasiaku-to właśnie tej nieznajomej zawdzięczam moja przygodę z chustamidrugi raz-wracalam z zakupów z zawalonym wózkiem, mineła mnie para z maleństwem w bordowej elastycznej. trzeci raz-wstyd na cały autobus zrobiłam, jak przyuważyłam babeczkę idącą chodnikiem, w czymś obrusopodobnym i leciałam na koniec autobusu z dzieciem w mietku, żeby mieć szanse się przyjrzeć
![]()
Oooo murzynka w chuście...ja nie miałam przyjemności zobaczyć cosik takiego
Coventry jakoś niechustowe jest
Raz tylko wisiadełko widziałam i raz ergo![]()
to chyba kanga jest?
ślicznie![]()
A. 27.01.2009 B. 22.09.2010 M.14.07.2015
Akredytowana Doradczyni po kursie Akademii Noszenia Dzieci
chustomama.pl
A zobaczcie jak pięknie dociągnięta
A i widziałam romską dziewczynę z maluszkiem, w czymś ala kółkowa. Wystawiłam kciuka do góry na znak uznania, ona mi również bo byliśmy w plecaczku i poszłam dalej![]()
Anto 25.08.2008
Zosia 24.10.2011
Fasolka Listopad 2019