Bardzo ładnie Wam w niebieskim
To jasne, że "firmówki" są lepsze, niech ci sie dobrze nosi!
Bardzo ładnie Wam w niebieskim
To jasne, że "firmówki" są lepsze, niech ci sie dobrze nosi!
www.lydialand.pl - Sklep - chusty Chimparoo, Hoppediz, LennyLamb, Nati, Felizzy, nosidła Bondolino, Tuli, Manduca, Hipseat, pieluszki wielorazowe, Goki, Bajo
Chimparoo - Wyłączny przedstawiciel chust Chimparoo.
Akredytowany Doradca Akademii Noszenia Dzieci
Pięknie wyglądacieAż chce się otulić jakąś niebieską szmatką
![]()
Ewa - mama Martyny (27.05.2008 r.), Jeremiego (26.06.2009 r.) i Konstantego (04.03.2012 r).
Ślicznie wyglądacie
Uwielbiam niebieski.
dziękujemy ślicznie
wcześniej myślałam,że szmata to szmata...ale jednak nie. Dzięki Wam Kochane chustonoszki. Powiem Wam w sekrecie ,ze u mnie w szafie lezy wisiadło
na szczęście nie używane, zanim moje małe szczęście było gotowe do noszenia w wisiadle ja zakochałam się w chustach
lalika... namęczyłam sie nad 2x bo chusta faktycznie szeroka ale moje dzieciątko było dziś skłonne do współpracy i jakoś się udało . Dzięki za słowa uznania
kachna2001 masz rację, ja wyuczyłam się wiązać mojego klocuszka w chuście Pentelki bo to ta chusta widniała na wcześniejszych fotkach i jak przyszło mi wiązać Natkę to zdumiała mnie łatwośc z jaką się zamotaliśmy
a teraz aż się chce na TB pokazać ... może mi się uda pomacać chusty w poniedziałek. Trzymajcie kciuki za to bym sobie przewóz załatwiła bo do IKEI daleeeeko mam
Piękna chusta,piękna mama,a synio miodzio!
w firmowkach sie wygodniej nosi, ale ... jak sie zacznie od samorobek to potem sie firmowki bardziej docenia i kochado twarzy wam w nati
![]()