Zastanawiałyście się kiedyś nad tym? Na forum zarejestrowanych jest 3 tys. użytkowników. Może się to wydawać niemożliweale niektóre noszą, a na forum nie zaglądają
Ile ich/nas może być? 10 tysięcy? Więcej? Mniej?
Zastanawiałyście się kiedyś nad tym? Na forum zarejestrowanych jest 3 tys. użytkowników. Może się to wydawać niemożliweale niektóre noszą, a na forum nie zaglądają
Ile ich/nas może być? 10 tysięcy? Więcej? Mniej?
"A co im imponuje? Płaczące posągi. Zamiana wody w wino. Zwykły kwantowy efekt tunelowy, który i tak by się zdarzył, gdyby tylko ktoś zechciał poczekać parę zylionów lat. Jak gdyby zamiana słonecznego światła w wino, dokonywana przez winorośle, ich grona, czas i enzymy nie była tysiąc razy bardziej cudowna i nie zdarzała się stale..."
Terry Pratchett "Pomniejsze bóstwa"
ha, dobre pytanie![]()
Mama Zosi (XII.2008), Drobinki [*] i Maksa (V.2012)
Pochłonęło mnie życie,
więc w wirtualnym niebycie
pozostaję do odwołania.
oj, ja znam chyba...5-6 chustomam które nie są tu zalogowane- to tych polskich nosicielek może jest i z 20tys?![]()
przy następnym spisie ludności może by to sprawdzić?![]()
Mama Czterech Księżniczek, Pięciu Rozbójników i jednej Świętej w Niebie
Małe dzieła mojej Dużej już panny
Co robią moje dwie lewe ręce
"A co im imponuje? Płaczące posągi. Zamiana wody w wino. Zwykły kwantowy efekt tunelowy, który i tak by się zdarzył, gdyby tylko ktoś zechciał poczekać parę zylionów lat. Jak gdyby zamiana słonecznego światła w wino, dokonywana przez winorośle, ich grona, czas i enzymy nie była tysiąc razy bardziej cudowna i nie zdarzała się stale..."
Terry Pratchett "Pomniejsze bóstwa"
Hmmm, nie wiem tylko czy podac liczbe z soba czy bez siebie...![]()
niezalogowanych mam jest duuuużo więcej - ja codziennie prowadzę warsztaty w Warszawie - praktycznie codziennie widuję nowych 10 osób zaczynających przygodę z chustami - w samej Warszawie..
nie jestem w stanie policzyć ile w całej Polsce ich jest![]()
Aga-mama Ani (2004) oraz Franka (2006)
Doula, od 2007 roku instruktorka noszenia w chuście, Certyfikowana doradczyni Die Trageschule® Dresden warsztaty i indywidualne konsultacje chustowe www.kanga.com.pl
stanowczo za mało![]()
Małgosia 23.07.2004
Piotruś 22.01.2009
Michasia 26.10.2010
Matylda 27.03.2012
Ja nie spotkałam jeszcze nikogo w chuście......ale tu nie Polska
![]()
każda mama, którą spotkałam w chuście i MT nie jest/ nie była tu zarejestrowana, nawet nie były nigdy w naszym KK. Samouki![]()
..
ewadbr> ja tez jeszcze nikogo nie spotkalam w chuscie co absolutnie mi nie przeszkadza cieszyc sie swoim dzieckiem w taki a nie inny sposob.. a moze jak sie wiecej bede pokazywac ktos sie nawroci?
widuję coraz wiecej chust, jakieś cudowne rozmnożenie
ale i wisiadeł też, niestety, plaga sie zrobila![]()
Ja jak dotąd namierzyłam 1 MT, ze 3 kółkowe, żadnej wiązanki, za to wisiadeł dziesiątki
Istnieje jakieś podziemie chustowe? tajne stowarzyszenia o których nie mam pojęcia? chustomamy wychodzą z ukrycia tylko po zmierzchu i przy pełni księżyca? No gdzie one?
To pisałam ja - Baśka z West Midlandsów, UK![]()
napewno jest nas wiele ... chusta zawladnie calym swiatem HA HA HA
... ja nie bede liczyc bo z tego co widzialam na razie jestesmy jedyna "kolorowa" para w okolicy noszaca dziecko ...
... do tego jest mnostwo Murzynek ktore nosza dzieci w Kangach
... ale jakos mezczyzn noszacych w chustach nie widzialam ...
W moim małym miasteczku znam kilka nieforumowych. Koleżanki na chusty namówiłam, na forum już mi się nie udało. U nas więcej chust i mt niż wisiadeł
![]()
Idusia grudzień 2008, Jasinek luty 2011, Lelo kwiecień 2014
Ja tez mam parę nieforumowych koleżanek noszących w chustach. Myślę, że z 10 tys. nas jest, albo więcej, choć ta liczba zmienna jest, bo dzieci wyrastają z noszenia, inne sie rodzą i tak to sie kręcie![]()
www.lydialand.pl - Sklep - chusty Chimparoo, Hoppediz, LennyLamb, Nati, Felizzy, nosidła Bondolino, Tuli, Manduca, Hipseat, pieluszki wielorazowe, Goki, Bajo
Chimparoo - Wyłączny przedstawiciel chust Chimparoo.
Akredytowany Doradca Akademii Noszenia Dzieci