Pokaż wyniki od 1 do 20 z 35

Wątek: Wisiadlo w M jak Milosc

Mieszany widok

Chustoholiczka Awatar erithacus
    Miejscowość
    Tczew

Domyślnie

Dobry pomysł, zwłaszcza, że teraz w serialu sporo dzieci na horyzoncie. I Marysia taka mamuśka kochana, że aż żal żeby w chuście nie ponosiła. Nie, to co Kinga, która płaczące dziecko uspokaja bujaniem w wózku.

Czasem mnie nie ma. Można mnie złapać na maila: [mój nick z forum] @ tlen.pl

Chusteryczka Awatar edoro
    Miejscowość
    lublin

Domyślnie

melduję, że już napisałam

teraz WY!
    Mama Czterech Księżniczek, Pięciu Rozbójników i jednej Świętej w Niebie
    Małe dzieła mojej Dużej już panny Co robią moje dwie lewe ręce

Chustoholiczka Awatar erithacus
    Miejscowość
    Tczew

Domyślnie

Swoją drogą ciekawe ile kosztuje reklama w takim M jak miłość. Jakiś czas temu chamsko reklamowali Oilatum, a dziś znowu karty Maestro.

Czasem mnie nie ma. Można mnie złapać na maila: [mój nick z forum] @ tlen.pl

Chustofanka Awatar jonaelle
    Miejscowość
    Pruszcz Gdański

Domyślnie

Właściwie... to ja też napisałam Jakoś mnie tak spotkanie z okazji TB nastroiło
    Siaś 07.2007 Ninia 04.2009 i Lolek 12.2010

Kozdy cłek fce mieć swój rozum. Kóniec kóńcym telo rozumów, kielo ludzi. A godajóm, ze rozum jest jedyn! Jakoz jedyn, kie kozdy hebluje po swojemu.

Chustoholiczka Awatar Liv
    Miejscowość
    Wieś zwana Warszawą, zielone Powiśle

Domyślnie

edoro, miałam ten sam pomysł! oczywiście już napisałam atak chustoświrów, aaa
    Mama Zosi (XII.2008), Drobinki [*] i Maksa (V.2012)

Pochłonęło mnie życie,
    więc w wirtualnym niebycie
    pozostaję do odwołania.

Chusteryczka Awatar Kanga
    Miejscowość
    Warszawa,Mokotów

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez erithacus Zobacz posta
    Swoją drogą ciekawe ile kosztuje reklama w takim M jak miłość. Jakiś czas temu chamsko reklamowali Oilatum, a dziś znowu karty Maestro.
    oj bardzo dużo

Chustomanka Awatar tamyk
    Miejscowość
    Mikołów

Domyślnie

Jak tak podglądam czasem MjakM w przejściu, ale mam wrażenie, że scenarzyści nie mają pojęcia o dzieciach. Jescze jak Kinga była w ciąży to chyba z 6 miesięcy przed porodem znajomi kupili wózek w prezencie (1. koszt! 2. gdzie gwarancja? 3. chyba rodzice sami wiedzą lepiej jakich funkcji potrzebują - etgo się w końcu po kolorze nie wybiera).
    Potem jak sie małe już urodziło to od początku herbatka w butli stała na stole i wiecznie nim huśtali w wózku zamiast na ręce. także chusty się nie spodziewałam . Ale fakt faktem jakby Kinga wyszła w chuście to sprzedaż by wzrosła nieprawdopodobnie
    Idusia grudzień 2008, Jasinek luty 2011, Lelo kwiecień 2014

Chustonówka
    Miejscowość
    Kraków

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez erithacus Zobacz posta
    Hm, nie wiem ile Oilatum zapłaciło za product placement w Mjm, ale kosztorysowałam to kiedyś dla jakiegoś klienta i koszt aktywnej obecności w scenariuszu w jednym odcinku to jakieś 60-70 tysięcy... Ile chust by za to można kupić... Może jakąś dotację z unii da się na to wysępić

Uprawnienia umieszczania postów