Strona 2 z 2 PierwszyPierwszy 12
Pokaż wyniki od 21 do 35 z 35

Wątek: Wisiadlo w M jak Milosc

Chusteryczka Awatar Fiona

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez dorulka Zobacz posta
    Ano bylo "Na Wspolnej" jak maz zonie chyba rapalu przyniosl, ale to dawno temu bylo, ja jeszcze w ciazy z Mysza bylam.

Aga, a bedzie to jakos kontynuowane? ciekawe, czy jak juz dziecko sie narodzi/narodzilo (obecnie na biezaco nie jestem) to beda motac? Jak tak, to wroce do NW, chociazby do powtorek sobotnich przy sprzatniu, hehe.
    właśnie się rodzi to dzieciątko i baaardzo jestem ciekawa, czy będą pamiętać o chuście

Chustoguru Awatar kammik
    Miejscowość
    Stolyca

Domyślnie

Aga i inne dziewczyny - czy można gdzieś w sieci obejrzeć te odcinki?
    "A co im imponuje? Płaczące posągi. Zamiana wody w wino. Zwykły kwantowy efekt tunelowy, który i tak by się zdarzył, gdyby tylko ktoś zechciał poczekać parę zylionów lat. Jak gdyby zamiana słonecznego światła w wino, dokonywana przez winorośle, ich grona, czas i enzymy nie była tysiąc razy bardziej cudowna i nie zdarzała się stale..."
    Terry Pratchett "Pomniejsze bóstwa"

Chustoguru Awatar sylvetta
    Miejscowość
    Lublin

Domyślnie M jak Mizeria

Nie martwcie sie, na pewno z okazji 1 kwietnia na PRIMA APRILIS stworzą odcinek "M jak MIZERIA". Zamotaja tam dzieciaka wzorcowo w cudowna chuste, a potem - 2-ego kwietnia bedzie specjalne wydanie "Kulisy M jak Mizeria". tam poinformują, ze zamotane dziecko absolutnie nie ucierpiało, gdyz była to lalka.PRIMa APRILIS !!!

Chusteryczka Awatar monika999

Domyślnie

szkoda, ze jednak nie zdecydowali sie na chuste

Chustomanka Awatar Kirah
    Miejscowość
    Zielonki/Kraków

Domyślnie

co za szczęście, że polskich seriali nie oglądam. imho to głupota ze strony osób, które o tym decydują, przecież oni sobie muszą zdawać sprawę, że serial pełni funkcje edukacyjne.

Chusteryczka Awatar edoro
    Miejscowość
    lublin

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez kammik Zobacz posta
    Żem napisała, że miło by było, gdyby się w kolejnych odcinkach rodzice nawrócili Wyobrażacie to sobie? Jakiś odcinek, spacerują sobie z wisiadłem, aż tu festyn, Tydzień Bliskości, Klub Kangura i Aga ich nawraca
    jestem za!
    nie mam tv ale kiedyś oglądałam MjakM i naprawdę duuużo ludzi by na tym skorzystało.

Zwłaszcza że w tym serialu często włączają się w różne akcje- pamiętam 'żółty tydzień' (szczepienia przeciw żółtaczce), był też chyba Walkathlon, Madzia była wolontariuszką PAH itp.itd

To co, może zacznijmy masowo słać listy na ten adres? Jeden głos kammik może im się gdzieś zagubić, ale jakby tak ze 100 listów dostali toby musieli coś z tym zrobić, hę???
    Mama Czterech Księżniczek, Pięciu Rozbójników i jednej Świętej w Niebie
    Małe dzieła mojej Dużej już panny Co robią moje dwie lewe ręce

Chusteryczka Awatar Kanga
    Miejscowość
    Warszawa,Mokotów

Domyślnie

ok to masowo piszcie, żeby się na chusty nawrócili i do Klubu Kangura poszli a ja w odpowiednim momencie podrzucę rybkę do dwójki i się pojawimy hehe - dobry plan??

Chustoholiczka Awatar erithacus
    Miejscowość
    Tczew

Domyślnie

Dobry pomysł, zwłaszcza, że teraz w serialu sporo dzieci na horyzoncie. I Marysia taka mamuśka kochana, że aż żal żeby w chuście nie ponosiła. Nie, to co Kinga, która płaczące dziecko uspokaja bujaniem w wózku.

Czasem mnie nie ma. Można mnie złapać na maila: [mój nick z forum] @ tlen.pl

Chusteryczka Awatar edoro
    Miejscowość
    lublin

Domyślnie

melduję, że już napisałam

teraz WY!
    Mama Czterech Księżniczek, Pięciu Rozbójników i jednej Świętej w Niebie
    Małe dzieła mojej Dużej już panny Co robią moje dwie lewe ręce

Chustoholiczka Awatar erithacus
    Miejscowość
    Tczew

Domyślnie

Swoją drogą ciekawe ile kosztuje reklama w takim M jak miłość. Jakiś czas temu chamsko reklamowali Oilatum, a dziś znowu karty Maestro.

Czasem mnie nie ma. Można mnie złapać na maila: [mój nick z forum] @ tlen.pl

Chustofanka Awatar jonaelle
    Miejscowość
    Pruszcz Gdański

Domyślnie

Właściwie... to ja też napisałam Jakoś mnie tak spotkanie z okazji TB nastroiło
    Siaś 07.2007 Ninia 04.2009 i Lolek 12.2010

Kozdy cłek fce mieć swój rozum. Kóniec kóńcym telo rozumów, kielo ludzi. A godajóm, ze rozum jest jedyn! Jakoz jedyn, kie kozdy hebluje po swojemu.

Chustoholiczka Awatar Liv
    Miejscowość
    Wieś zwana Warszawą, zielone Powiśle

Domyślnie

edoro, miałam ten sam pomysł! oczywiście już napisałam atak chustoświrów, aaa
    Mama Zosi (XII.2008), Drobinki [*] i Maksa (V.2012)

Pochłonęło mnie życie,
    więc w wirtualnym niebycie
    pozostaję do odwołania.

Chusteryczka Awatar Kanga
    Miejscowość
    Warszawa,Mokotów

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez erithacus Zobacz posta
    Swoją drogą ciekawe ile kosztuje reklama w takim M jak miłość. Jakiś czas temu chamsko reklamowali Oilatum, a dziś znowu karty Maestro.
    oj bardzo dużo

Chustomanka Awatar tamyk
    Miejscowość
    Mikołów

Domyślnie

Jak tak podglądam czasem MjakM w przejściu, ale mam wrażenie, że scenarzyści nie mają pojęcia o dzieciach. Jescze jak Kinga była w ciąży to chyba z 6 miesięcy przed porodem znajomi kupili wózek w prezencie (1. koszt! 2. gdzie gwarancja? 3. chyba rodzice sami wiedzą lepiej jakich funkcji potrzebują - etgo się w końcu po kolorze nie wybiera).
    Potem jak sie małe już urodziło to od początku herbatka w butli stała na stole i wiecznie nim huśtali w wózku zamiast na ręce. także chusty się nie spodziewałam . Ale fakt faktem jakby Kinga wyszła w chuście to sprzedaż by wzrosła nieprawdopodobnie
    Idusia grudzień 2008, Jasinek luty 2011, Lelo kwiecień 2014

Chustonówka
    Miejscowość
    Kraków

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez erithacus Zobacz posta
    Hm, nie wiem ile Oilatum zapłaciło za product placement w Mjm, ale kosztorysowałam to kiedyś dla jakiegoś klienta i koszt aktywnej obecności w scenariuszu w jednym odcinku to jakieś 60-70 tysięcy... Ile chust by za to można kupić... Może jakąś dotację z unii da się na to wysępić

Uprawnienia umieszczania postów