Aga i inne dziewczyny - czy można gdzieś w sieci obejrzeć te odcinki?
"A co im imponuje? Płaczące posągi. Zamiana wody w wino. Zwykły kwantowy efekt tunelowy, który i tak by się zdarzył, gdyby tylko ktoś zechciał poczekać parę zylionów lat. Jak gdyby zamiana słonecznego światła w wino, dokonywana przez winorośle, ich grona, czas i enzymy nie była tysiąc razy bardziej cudowna i nie zdarzała się stale..."
Terry Pratchett "Pomniejsze bóstwa"
Nie martwcie sie, na pewno z okazji 1 kwietnia na PRIMA APRILIS stworzą odcinek "M jak MIZERIA". Zamotaja tam dzieciaka wzorcowo w cudowna chuste, a potem - 2-ego kwietnia bedzie specjalne wydanie "Kulisy M jak Mizeria". tam poinformują, ze zamotane dziecko absolutnie nie ucierpiało, gdyz była to lalka.PRIMa APRILIS !!!
jestem za!
nie mam tv ale kiedyś oglądałam MjakM i naprawdę duuużo ludzi by na tym skorzystało.
Zwłaszcza że w tym serialu często włączają się w różne akcje- pamiętam 'żółty tydzień' (szczepienia przeciw żółtaczce), był też chyba Walkathlon, Madzia była wolontariuszką PAH itp.itd
To co, może zacznijmy masowo słać listy na ten adres? Jeden głos kammik może im się gdzieś zagubić, ale jakby tak ze 100 listów dostali toby musieli coś z tym zrobić, hę???
Mama Czterech Księżniczek, Pięciu Rozbójników i jednej Świętej w Niebie
Małe dzieła mojej Dużej już panny
Co robią moje dwie lewe ręce
ok to masowo piszcie, żeby się na chusty nawrócili i do Klubu Kangura poszli a ja w odpowiednim momencie podrzucę rybkę do dwójki i się pojawimyhehe - dobry plan??
Aga-mama Ani (2004) oraz Franka (2006)
Doula, od 2007 roku instruktorka noszenia w chuście, Certyfikowana doradczyni Die Trageschule® Dresden warsztaty i indywidualne konsultacje chustowe www.kanga.com.pl
melduję, że już napisałam
teraz WY!
Mama Czterech Księżniczek, Pięciu Rozbójników i jednej Świętej w Niebie
Małe dzieła mojej Dużej już panny
Co robią moje dwie lewe ręce
Właściwie... to ja też napisałamJakoś mnie tak spotkanie z okazji TB nastroiło
![]()
Siaś 07.2007 Ninia 04.2009 i Lolek 12.2010
Kozdy cłek fce mieć swój rozum. Kóniec kóńcym telo rozumów, kielo ludzi. A godajóm, ze rozum jest jedyn! Jakoz jedyn, kie kozdy hebluje po swojemu.
edoro, miałam ten sam pomysł! oczywiście już napisałamatak chustoświrów, aaa
![]()
Mama Zosi (XII.2008), Drobinki [*] i Maksa (V.2012)
Pochłonęło mnie życie,
więc w wirtualnym niebycie
pozostaję do odwołania.
Aga-mama Ani (2004) oraz Franka (2006)
Doula, od 2007 roku instruktorka noszenia w chuście, Certyfikowana doradczyni Die Trageschule® Dresden warsztaty i indywidualne konsultacje chustowe www.kanga.com.pl
Jak tak podglądam czasem MjakM w przejściu, ale mam wrażenie, że scenarzyści nie mają pojęcia o dzieciach. Jescze jak Kinga była w ciąży to chyba z 6 miesięcy przed porodem znajomi kupili wózek w prezencie (1. koszt! 2. gdzie gwarancja? 3. chyba rodzice sami wiedzą lepiej jakich funkcji potrzebują - etgo się w końcu po kolorze nie wybiera).
Potem jak sie małe już urodziło to od początku herbatka w butli stała na stole i wiecznie nim huśtali w wózku zamiast na ręce. także chusty się nie spodziewałam. Ale fakt faktem jakby Kinga wyszła w chuście to sprzedaż by wzrosła nieprawdopodobnie
![]()
Idusia grudzień 2008, Jasinek luty 2011, Lelo kwiecień 2014
Hm, nie wiem ile Oilatum zapłaciło za product placement w Mjm, ale kosztorysowałam to kiedyś dla jakiegoś klienta i koszt aktywnej obecności w scenariuszu w jednym odcinku to jakieś 60-70 tysięcy... Ile chust by za to można kupić... Może jakąś dotację z unii da się na to wysępić![]()