Pokaż wyniki od 1 do 11 z 11

Wątek: witam się postem nr 1073...

Chustopróchno Awatar Mayka1981
    Miejscowość
    Krapkowice

Talking witam się postem nr 1073...

...bo jakoś mi umknęło, żeby to zrobić wcześniej

oficjalnie Magdalena Maja, ale nie cierpię jak się mnie na Madzię przerabia (takie wewnętrzne fuj...) więc przedstawiam się drugim imieniem i to chyba nasze rodzinne zboczenie, bo np na męża jego familia woła używając drugiego imienia mimo, że to pierwsze ma ładniejsze... a żeby nie było problemu do siebie zwracamy się naszymi szkolnymi ksywkami

Córka polonistki i chemika, żona grafika, mama przepięknego, wesołego, pełnego energii choć czasem jęczącego synka Aleksandra - i tu też używamy pełnej formy lub ewentualnie Aleks/Aluś, jakoś nam się Olek z alkoholem kojarzy

Z wykształcenia biotechnolog, obecnie mikrobiolog, z zamiłowania sternik jachtowy, przez chwilę tancerz ludowy no i chustomama pełną gębą tata też nosi, choć rzadziej - mamy tylko 1 dziecko póki co i to ja je prędzej do chusty pakuję

I nawet kilka zachustowań na swoim koncie mam - i mam nadzieję, że na tym się nie skończy

Posiadaczka charakternej kotki Szujki co to myszy i ptactwo do domu w darach wytrwale znosi...

Dzięki forum kupiłam (i sprzedałam) kilka chust, ciuchów, zabawek, dowiedziałam się wielu ciekawych rzeczy nie tylko nt chust, podyskutowałam tu i tam, czasem wirtualnie po łbie dostałam, czasem to ja komuś utarłam nosek, ale generalnie jestem zachwycona, że na te stronkę udało mi się trafić (małż troszkę mniej...)

Ach no i oczywiście poznałam inne opolskie chustomamy i chustotatusiów których niniejszym gorąco pozdrawiam

Ps. I uwielbiam te wszystkie emotki, o ile szybciej by mi pisanie szło jakbym ich co i rusz nie chciała używać...

a że wątek bez zdjęć jest ponoć nieważny, to wyglądamy mniej więcej tak jak tu - na gościnnych występach w Krakowie w użyczonym (już oddanym) didku eibe...

Ostatnio edytowane przez Mayka1981 ; 17-09-2009 o 23:54 Powód: jakby mama widziała te moje byki to by mi ale dała bobu...
    A. 27.01.2009 B. 22.09.2010 M.14.07.2015
    Akredytowana Doradczyni po kursie Akademii Noszenia Dzieci chustomama.pl

Chusteryczka Awatar m.m.

Domyślnie

witaj aż wierzyć mi się nie chce, że jesteś tu "dopiero" od kwietnia
    Duży 12.06.2000 i Malutka 09.09.2008.

Chusteryczka Awatar tysia
    Miejscowość
    Lublin/Wilkołaz

Domyślnie

No i to jest powitanie...

P.S. A ja myślałam że to watek na cześć 1073 posta
    Adam 2009
    Alicja 2011

Chusteryczka

Domyślnie

i wszystko wiem.ja też córka polonistki) pozdrawiam głośno, wyraźnie i pełnym zdaniem))

Chusteryczka Awatar kulka37
    Miejscowość
    Opole

Domyślnie

No Mayka!pojechałaś po bandzie!Na następnym spotkaniu musisz coś polać, karniaka jakiegoś,czy cóś
    A tak na poważnie,to świetna babka z Ciebie i radość nasza jest wielka,że Cię poznaliśmy
    Witaj
    Ps.bycie dzieckiem polonistki może być przeżyciem ekstremalnym(tak mówi moja starsza córcia)
    Tyle,że ja nie ortodoksyjna jestem i nie praktykująca

Wałkoguru
    Miejscowość
    Reykjavik

Domyślnie

Tak bardzo spóźnione powitanie bez (procentowej) łapówki jest nieważne

Chustoholiczka Awatar brikola
    Miejscowość
    Opole

Domyślnie

Maja, piękne powitanie!!!! czuję się pozdrowiona

Chustofanka Awatar jonaelle
    Miejscowość
    Pruszcz Gdański

Domyślnie

Super powitanie Dziwne, ja nie czuję aż takiej presji jak widać może iść w skrajności...
    Siaś 07.2007 Ninia 04.2009 i Lolek 12.2010

Kozdy cłek fce mieć swój rozum. Kóniec kóńcym telo rozumów, kielo ludzi. A godajóm, ze rozum jest jedyn! Jakoz jedyn, kie kozdy hebluje po swojemu.

Chustopróchno
    Miejscowość
    Łódź

Domyślnie

witaj
    cudny post!
    (lepiej późno niż wcale, tak mówią )

Chusteryczka Awatar edoro
    Miejscowość
    lublin

Domyślnie

Hej!
    Piękne powitanie
    Mama Czterech Księżniczek, Pięciu Rozbójników i jednej Świętej w Niebie
    Małe dzieła mojej Dużej już panny Co robią moje dwie lewe ręce

Chustonoszka Awatar Wiosenna

Domyślnie

Witaj, swoim powitaniem dodałaś mi odwagi, bo ja też grzesznik, co sie jeszcze nie ujawnił Ale postanowienie poprawy już jest
    Agnieszka: 10.11.2008r.
    Alicja: czekamy...

Uprawnienia umieszczania postów