Zobacz wyniki ankiety: Jak oceniasz onbuhimo Jujamy?
- Głosujących
- 9. Nie możesz głosować w tej sondzie
-
1. Kiepsko
-
2
-
3
-
4
-
5
-
6
-
7
-
8
-
9
-
10. Super
-
Chustofanka
Onbu trafiło do mnie akurat, gdy córka była chora, więc nie udało mi się w nim pospacerować i test odbył się tylko w domu. Przyzwyczajona do MT miałam początkowo pewien dyskomfort przy zakładaniu małej na plecy. Bałam się, że mi się wyślizgnie dołem. Trochę potrwało nim udało mi się wszystko dobrze powiązać i podociągać. Prawdopodobnie to efekt moich kiepskich umiejętności przy obsłudze tego nosidła, ale miałam uczucie, że po zawiązaniu mam dziecko niżej niż w MT. Nosiło się jednak bardzo wygodnie.
Nosidło jest bardzo staranie uszyte, kolory ładniejsze niż na zdjęciach, takie ciepłe jesienne brązy. Duży plus za to, że jest takie mięciutkie. Fakt, że sztruks przyciągał różne paprochy, ale to nie wpływało na komfort noszenia. Bardzo podobało mi się, że ma naprawde niewielkie rozmiary po złożeniu. Można z powodzeniem nosić je w torebce i zajmie dużo miejsca. Jest po złożeniu dużo mniejsze niż manduca (moim zdaniem złożona manduca zajmuje 3x tyle miejsca), ONO i mój mt (mam Nubika). Jednym słowem jest doskonałe na spacery z dzieckiem, które już samodzielnie chodzi. Gdy maluch sam drepcze nie ma większego problemu, co zrobić z nosidłem. Dla mnie onbu jujamy jest naprawdę super i daję mu najwyższą ocenę.
Uprawnienia umieszczania postów