Pokaż wyniki od 1 do 20 z 172

Wątek: didymos w lumpeksie

Mieszany widok

Chustofanka Awatar iskierka76
    Miejscowość
    Małopolska-okolice Wieliczki

Domyślnie

ja też kiedyś( 4 LATA TEMU) kupiłam za grosze w lumpeksie ELLARO ISABELL I przez kilka miesięcy służyła mi jako firanka w drzwiach od łazienki...dopiero kilka miesięcy temu przez przypadek dowiedziałam się,że to nie jest zwyczajna szmatka....mówię Wam-zdębiałam....
    ISKIERKA76- szczęśliwa żona Marka...
    MAMA
    KINGI (18.03.2003)
    URSZULKI(17.12.2004)
    JACUSIA(10.02.2009)
    Śp. ANIOŁKA (18.08.2009)
    JUSTYNKI (1.09.2010)
    Śp. ADRIANKA (8.07.2012)
    ANIELKI (15.02.2015)

Chusteryczka Awatar Tinta
    Miejscowość
    dolnośląskie

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez iskierka76 Zobacz posta
    ja też kiedyś( 4 LATA TEMU) kupiłam za grosze w lumpeksie ELLARO ISABELL I przez kilka miesięcy służyła mi jako firanka w drzwiach od łazienki...dopiero kilka miesięcy temu przez przypadek dowiedziałam się,że to nie jest zwyczajna szmatka....mówię Wam-zdębiałam....
    O rany - ja myślałam, że to znalezienie chusty to naprawdę jakiś jednorazowy przypadek - teraz to i ja zacznę przekopywać lumpki. Ciekawe tylko jak te chusty na lumpach lądują? Czy oni tam na zachodzie nie mają jakiś chustostraganów? Przecież jest ebay itp...hm

Chustopróchno Awatar PchlePsotki

Domyślnie

Ja też namiętna szukaczko-szperaczka , ale zasłony omijam szerokim łukiem, zaglądam tylko na dzieciowe i czasem coś dla siebie wyciągnę. Ostatnio wyszperałam śpiworek puchowy do wózka i osłonkę na nóżki , widziałam kilka wielorazowych pieluszek, ale w rozmiarach dla noworodka. Muszę zacząć szperać w zasłonkach. Zawsze miałam nadzieję że mi za darmola trafi się jakaś fajna chusta, bo moja mama pracuje jako niania w Belgii i ta baba nosiła swoje dzieci w chustach(nawet mamę moją próbowała zamotać) i zawsze jak dostaje ubranka od niej , to mam nadzieję że coś takiego znajdę.

Chustonoszka Awatar Wiosenna

Domyślnie

Już widzę te tłumy przekopujące sie przez stosy zasłon i pościeli jeszzce ceny podniosą, jak zobaczą takie zainteresowanie.
    Ja czasem odwiedzam jeden ciucholand, ale z mizernym efektem - chociaż raz skusiłam sie na trenerki (chociaż wtedy nie wiedziałam co to, ale stwierdziłam, ze się dowiem )
    Agnieszka: 10.11.2008r.
    Alicja: czekamy...

Chustopróchno Awatar Mayka1981
    Miejscowość
    Krapkowice

Domyślnie

aaale super!
    to tak jak ta dziewuszka co za grosze na flomarkcie kupiła jakiegoś starego didka - tylko ta się nie przyznała, za ile

dawno się nie lumpiłam, ale już wiem jak spędzę wolny poniedziałek
    A. 27.01.2009 B. 22.09.2010 M.14.07.2015
    Akredytowana Doradczyni po kursie Akademii Noszenia Dzieci chustomama.pl

Chustoholiczka Awatar pszczoła
    Miejscowość
    Toruń

Domyślnie

No i już moje łowy lumpeksowe rozszerzą horyzonty...Zasłony były jedynym pudłem, które zawsze omijałam...
    Biedna moja córka, która za mną na te łowy chadza

Chociaż,mimo iż mam oko i zawsze coś fajnego znajdę, to w chustę nie wierzę..zbyt wielkie szczęści by to było
    wspieram w rodzicielstwie

Doradczyni Noszenia ClauWi®
    Doradczyni po kursie podstawowym Die Trageschule ®

Chustonoszka Awatar Confi
    Miejscowość
    Gdańsk

Domyślnie

biedna moja kuzynka która zostanie odpowiednio przeszkolona i wydelegowana na poszukiwania w Tczewie

a ja poniedziałek też pewnie spędzę ryjąc w szmatach

Chustoholiczka Awatar roneczka
    Miejscowość
    Morąg

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Zgaga Zobacz posta
    O rany - ja myślałam, że to znalezienie chusty to naprawdę jakiś jednorazowy przypadek - teraz to i ja zacznę przekopywać lumpki. Ciekawe tylko jak te chusty na lumpach lądują? Czy oni tam na zachodzie nie mają jakiś chustostraganów? Przecież jest ebay itp...hm

Równie dobrze mogli by pościeli, ciuch ów, butów książek też nie oddawać i sprzedać wszystko na ebayu))
    Poprostu sie nie chce, nie ma czasu lub na kasie nie zależy i łatwiej wrzucić to do kontenera dla potrzebujących.

Chustopaleozoik Awatar qqrq5
    Miejscowość
    zachodniopomorskie

Domyślnie

ide dzisiaj odwiedzic wszystkie u siebie w miescinie, bede grzebac i zloze zamówienie na materiał na lezak
    [*] i
    Ignaś 07.04.2008 Staś 07.05.2013

Pisze z telefonu wiec czasami brakuje mi polskich liter

Chusteryczka Awatar djdag
    Miejscowość
    Poznań/Kiekrz

Domyślnie

ja kupiłam hoppka na flohmarkcie w Berlinie za 10 eurasów i myślałam, że tak tanio, a przy Waszych lumpkowych to drożyzna bardzo tego zabytkowego w dodatku hoppka pokochałam

Miejscowość
    Morąg

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez iskierka76 Zobacz posta
    tez bym zdębiała.

no i sie nieźle usmiałam...

Miejscowość
    Morąg

Domyślnie

ja jakis czas temu widziałam nosidło w lumpku.
    taki szmaciany worek z paskami i klamerkami, w srodku wkładka na niemowlaka jak w manduce...
    Worek można było wiązać z przodu i z tyłu, w kroczku szeroko, było miejsce na zapadnięcie pupy.
    Firma jakaś taka niznana. Gluck...coś tam, coś tamm
    W sumie sprzt bardzo prymitywnie wyglądał, tak przedopotopowo.
    czekałam aż obniżą i... ktoś kupił ((

Uprawnienia umieszczania postów