U mnie leżą na półce pod przewijakiem.
Wszelkie dodatkowe pudła czy pojemniki odpadają, mamy dwa pokoje, przy czym w pokoju docelowo dziewczynek już się potykamy o pudła z zabawkami. Na komodzie stoi przewijak, blisko niego łóżeczko Majeczki i nie ma gdzie wstawić pojemniki
Oj tak Yetta te Twoje pieluchy są piękne, różowe moro cudo
A o jakich kieszonkach piszesz przewieszanych, jakoś nie kojarzę
Dzięki dziewczyny, może coś na ścianę pomyślę, chyba w Ikei są najlepsze pomysły![]()
ja też szuflada
kosztem ubranek upchniętych do drugiej szuflady
mam tylko 1 pokój więc też miejsca brak![]()
Aś, Julek '08 i Alik '11
Goswiek chodziło mi o takie materiałowe kieszonki jak sa np na łóżeczka ze szczebelkami o których wspominałaś, tylko podwójne, czyli dwie płachty połączone i przewieszone przez łóżeczko turystyczne. Tyle, że wtedy kieszonki będą na zewnątrz łóżeczka i wewnątrz.
A pomysł na takie kieszonki na ścianę też super. Ja mam takie na ścianie i córka w swoim pokoju też.A pomysł wzięty z krakowskiej ikei.
SKLEP INTERNETOWY - www.babyetta.pl ~~~
Zuzanna i Franciszek
W Życiu Piękne Są Tylko Chwile, Dlatego Czasem Warto Żyć.
U mnie też w szufladzie , komoda stoi zaraz przy łóżeczku![]()
A co złego w tym, że pieluchy leżą na wierzchu?
Ja mam półki nad przewijakiem i na najniższej mam stosy pieluch (tetra poskładana, ręczniczki IKEA i Babmino Mio. Obok stosik otulaczy i obok kosmetyki i akcesoria w koszyczku.
To się sprawdza, bo po pierwsze wszytsko pod ręką, po drugie widze ile mam czego i co trzeba szybko uprać![]()
Agakakaka nic złegoKażdy trzyma tam gdzie może i chce.
![]()
SKLEP INTERNETOWY - www.babyetta.pl ~~~
Zuzanna i Franciszek
W Życiu Piękne Są Tylko Chwile, Dlatego Czasem Warto Żyć.