Ja przechowuję czyste pieluszki w pojemniku na kółkach z ikei.
Mam takie trzy (jeszcze niebieskie i zielone). Pozostałe dwa są przechowalnią na zabawki. Bardzo fajnie można je ustawić jedno na drugim.
![]()
Ja przechowuję czyste pieluszki w pojemniku na kółkach z ikei.
Mam takie trzy (jeszcze niebieskie i zielone). Pozostałe dwa są przechowalnią na zabawki. Bardzo fajnie można je ustawić jedno na drugim.
![]()
SKLEP INTERNETOWY - www.babyetta.pl ~~~
Zuzanna i Franciszek
W Życiu Piękne Są Tylko Chwile, Dlatego Czasem Warto Żyć.
Goswiek w przypadku łóżeczka turystycznego może przydałyby się kieszonki przewieszane na jedną i drugą stronę łóżeczka? Hm. Pytanie tylko, czy dziecku nie przeszkadzałoby to, że wewnątrz są też kieszonki z pieluszkami?
Ja mam kieszonki materiałowe przy przewijaku w łazience. Mam 6 kieszonek a w jednej mieszczą się spokojnie 3 pieluszki.Takze część mam w kieszonkach, a część w pojemniku na kółkach.
No i pytanie czy przy tym łóżeczku nigdzie nigdzie nie ma czegoś sprytnego do czego możaby było przywiesić kieszonki tylko na zewnątrz?
SKLEP INTERNETOWY - www.babyetta.pl ~~~
Zuzanna i Franciszek
W Życiu Piękne Są Tylko Chwile, Dlatego Czasem Warto Żyć.
U mnie jest jedna szuflada w komodzie, a tetra leży urokliwie złożona na komodzie- jest najczęściej używanapo prostu stosik rośnie i maleje..
![]()
Nie wpisuję się w profil ideologiczny statystycznej chustomatki.
U mnie stoją na komodzie obok łóżeczka, też w pudle z Ikei, ale papierowym. Takim niskim i dużym. Ono ma też pokrywkę, więc jak wyjeżdżam/sprzątam, to je zamykam.
Antek '05
Zosia '07