Zobacz wyniki ankiety: Jaki stopien dajesz tej chuscie?

Głosujących
46. Nie możesz głosować w tej sondzie
  • 1

0 0%
  • 2

0 0%
  • 3

5 10.87%
  • 4

18 39.13%
  • 5

23 50.00%
Strona 4 z 4 PierwszyPierwszy 1234
Pokaż wyniki od 61 do 66 z 66

Wątek: EllaRoo

Chustonówka

Domyślnie

mamy maije i klocucha - chusta daje rade , tylko czasem trzeba pokombinowac, np rozkladajac szerzej na ramionach. za to zima pod kurtke idealna! jakby jej nie bylo, wiec wiem, co na sobie mamy acha no i maz kocha, bo on tylko czasami mota, a z ellaroo to latwizna!

Chustopróchno Awatar marjen

Domyślnie Elsa

niedawno dostałam w ręce używaną Elsę. Dodam, że dotychczas motałam w storcha i nati. Na początku byłam zdecydowana nawet nie próbiwać Elsy - za bardzo nie wiedziałam nawet co mam zrobić z tak cienką chustą. Spróbowałam jednak i byłam mile zaskoczona - pomimo tego że chusta jest cienka, nosiłam Kasię przez 3 h w 2x a następnego dnia 2h w kieszonce - kręcąc się po domu, sprzątając. Początkowo chciałam Elsę od razu sprzedać bo nie wyobrażałam sobie noszenia w takiej cieniźnie jednak teraz kusi mnie żeby sprzedać coś innego a Elsę zostawić na lato...
    Chusta dociąga się znacznie łatwiej niż inne które miałam do tej pory. Niestety również łatwiej się gniecie...
    Frędzle dodają uroku.
    Ogólnie jestem pozytywnie zaskoczona, zwłaszcza tym jak łatwo jest zawiązać tę chustę - pomagają różne kolory krawędzi no i chyba ta cienkość materiału...
    Dodam że córcia waży ponad 6 kilo.
    Kasia 11.2010, Mati 10.2013, Jadzia 6.2015, Michaś 11.20

Chustomanka Awatar anitanelka
    Miejscowość
    Konin

Domyślnie

Ja znów mam maiję... Przy Nelce to była moja pierwsza i JEDYNA chusta. Jestem w niej dozgonnie zakochana ;D
    Cienizna straszna w pozytywnym sensie, super przewiewna, łatwo się mota no i węzeł, a raczej węzełek malutki, dzięki czemu też łatwiej go zawiązać.
    Co prawda raczej na mniejsze/lżejsze dziecko, ale ja nawet z 13kg klockiem dawałam radę

Chusta poleciała w świat, ale nabyłam drugą dla drugiej córy i znów się w niej zakochałam

Chusta babolkowata, ale jak dla mnie to jej zaleta

KOLORY PRZECUDOWNE.... no i moje frędzelki ukochane

Chustofanka
    Miejscowość
    Sosnowiec

Domyślnie

Jestem posiadaczką EllaRoo LaRae. Była to moja pierwsza chusta i już została z nami.
    Na pewno, mogę ją zaliczyć do cienkich chust. Nosiłam w niej córeczke do ok. 12vkg, ale już kiedy ważyła 10 Kg było mi ciężko po 3 h. Bardzo dobreze się naciąga .Na pewno, super wygodna latem w ciepłych krajach, ale ze starszym dzieckiem (ponad 10 kg) w góry bym nie dała radę.
    Po pierwszym praniu materiał już był miękki, a po 3 dzieci i 5 latach użytkowania i częstych praniach kolory są dalej boskie.
    Ogólnie polecam mamom na początek, póki dziecko małe

Chustomanka
    Miejscowość
    Warszawa

Domyślnie

A ja się jej na początku bałam. Tzn przez to, że taka lekka i cienka, zawsze miałam wrażenie, że głowy dobrze nie trzyma, że nie dociągnę wystarczająco i jakoś mi niepewnie było... dopiero jak córa już główkę trzymała sama, to przestałam się jej bać. Jakaś moja paranoja
    Poza tym faktycznie na lato bardzo fajna

Chustonoszka
    Miejscowość
    Bielsko-Biała

Domyślnie

jakieś porównania z nowymi polskimi modelami?

Uprawnienia umieszczania postów