Pokaż wyniki od 1 do 4 z 4

Wątek: co zamiast aplxa?Manduca może?

Chustonówka

Domyślnie co zamiast aplxa?Manduca może?

poradzcie prosze, chce nosić w nosidle 14 miesieczniaka drobnego, aplxa Marysia nie lubi, moze dlatego, że nie da sie jej rączek wyciągnąć, ktore nosidlo ergonomiczne to umozliwia? Manduca? Czy sie mylę? Ewa

Chustoholiczka Awatar aniakom
    Miejscowość
    Kraków

Domyślnie

Moja Zosia W KAŻDYM nosidle miała raczki na zewnątrz, inaczej po prostu nie lubi. W APLX nosiłam ją od ok. 10 miesiąca życia do 2 lat, nie miałyśmy z tym żadnego problemu. W Manduce podobnie, ale też w Moshi baby, KandzeX (ta się trochę zwijała, bo to nosidło dla wysokich dzieci) czy Ergo.
    Nosicie się na plecach? Może dociągasz pasy naramienne na schowanych rączkach i potem jest jej za ciasno wyciągnąć? Ja - zanim dociągnę pasy - mówię "rączki do góry" i dociągam, gdy ma już wyjęte.
    Julka 2001, Zosia 2007

Chustonówka
    Miejscowość
    Warszawa

Domyślnie

My mamy bondolino i córeczka nie ma problemu z wyjmowaniem rączek.

Chustonówka

Domyślnie

Dzieki dziewczyny, sprobowalam z dociaganiem pasow po założeniu nosidla i udalo sie. Marysia nawet zniosla w nosidle polgodzinny spacer (to sukces dla niej) ale pojawil sie nowy problem-w aplx bardzo boli mnie kregoslup pod lopatkami od razu nad odc lędzwiowym, w chuscie tego nie odczuwam... a jak u was? Hmmm, czy to mozliwe, żeby w chuscie bylo az tak wygodniej... jakoś przy starszym dziecko bardziej mi odpowiada nosidlo ze zwgledu na latwiejsze zakladanie na placu zabaw... Ewa

Uprawnienia umieszczania postów