zobaczyć juz chyba w kazdym miescie - duzo Vatanai juz przyjechalo do Polski
a kupic u mnie nówki lub na rynku wtornym uzywki
zobaczyć juz chyba w kazdym miescie - duzo Vatanai juz przyjechalo do Polski
a kupic u mnie nówki lub na rynku wtornym uzywki
Doradca noszenia w chuście po kursie podstawowym Trageschule Dresden®,
już nie .pl ale wciąż zamotana![]()
Ale twoja strona www.zamotana.pl nie otwiera mi się. Kilka razy próbowałam. Czemu?
dziś nosiłam w kalahari - najcieńszej chuście, jaką miałam do tej pory. dwa spacery, raz plecak z krzyżem, raz 2x. super po prostujak zrobię dobre zdjęcia, to wkleję. trudno kolor uchwycić, to taka dziwna czerwień
![]()
Ostatnio edytowane przez kasia ; 13-07-2010 o 00:57
Posiadam od trzech dni Maryuamę. nosi się - genialniePrzyszła i po wyciągnięciu jej z pudelka aż się zdziwiłam, że taka cienka. ale jak do tej pory nie dałam rady zachustować larwy w kangurka, tak z Maruyama sobie poradziliśmy z palcem w nosie, i dociąganie, i węzeł dal radę.
Trzeba bardzo uważać na fałdki, żeby podociągać jak należy (przy Nati nie miałam tego kłopotu), ale raz zawiązana nosi pewnie, nie slizga się, dzieć nawet jak wierzga jest pewnie trzymany (moim zdaniem), przewiewna, lekka, świetna![]()
Moim światem jest Jędrzej, miłość mojego życia, nasz syn Jakub Nataniel (09.03.2012)...
... i moje pięć szynszyli
essmay, tutaj na bazarku. Właśnie ja też się zakochałam, bo cienka i fajnie nosi. W zakładce "Kupię" wpisałam anons i oto dostałam
lola_22 ma jeszcze Vatanai, ale Tibet - może nie te kolory, ale materiał jak najbardziej![]()
Moim światem jest Jędrzej, miłość mojego życia, nasz syn Jakub Nataniel (09.03.2012)...
... i moje pięć szynszyli
A skąd Ty wygrzebałaś tę stronę? Lola już wieki jej nie prowadzi....
Używane Vatki będą teraz często na bazarku, w końcu idzie lato, zacznie się ruch wśród cienizn. A nowe można kupić tutaj http://www.maminek.pl/vatanai-c-12.html
Ostatnio edytowane przez Bonita ; 16-05-2012 o 12:57
Basia 29/08/2009Jacuś 15/08/2012
Bycie położną grozi tym, że pęknie ci serce, ale to nic złego,
ponieważ wydostanie się w ten sposób mnóstwo miłości.
Staniesz się dzięki temu lepszą położną. [Stephen, mąż Iny May Gaskin]
Milena, mama Antosia, Ignasia i Maciusia.
Biżuteria ręcznie robiona
Są jeszcze jakieś sklepy z Vatanai z wyj http://www.maminek.pl ?
Poważnie myślę o zakupie ich chusty.
mam pytanko do ekspertek od vatanai'ów
czy żakardowe vatki (koira, glaciar, carenero) są też tak miękkie i delikatne jak pasiaste (takie opinie przeważają o maruyamie)?
Ania
2008, 2011, 2013, 2018