zakochałam się w Solsbury!!
Ktoś może powiedzieć mi jak nosi cięższe dzieci? Czy dobrze rozkłada się ciężar?
Kojarzę że Vatanai są raczej dla małych dzieci, ale nie wiem, może ta ma jakiś inny splot?
Vatanai jest super dla malych dzieci bo jest cienki i milutki od poczatku a nie dlatego, ze zle nosi cieższe !!! Jesli dobrze zawiazesz i dociagniesz chustę to nic nie ma prawa opaść - w żadnej marce ! Zreszta sama widzialas ze Hania Kachny to nie maluszek ;-D
Solsbury to żakard - tkany sciegiem atłasowym (wiec jeszcze milszy) innym niż pasiaste Vatanai np. maruyama tibet.
Ostatnio edytowane przez lola_22 ; 02-02-2010 o 14:13
Doradca noszenia w chuście po kursie podstawowym Trageschule Dresden®,
już nie .pl ale wciąż zamotana![]()
nosilam w orkney 2 latkanic mi nie opadlo etc. nie bolaly mnie ramiona nic sie nie wrzynalo
mam tez koire do plecaczkow krotka i tez nie narzekam![]()
od wczoraj jestem szczęśliwą posiadaczką (dzięki pewniej forumowiczce) Vatanai Valensole
dzisiaj było pierwsze mierzenie i mój debiut jeśli chodzi o tkane chusty,nie mam doświadczenia ale ta chusta mi się bardzo podoba
mój kolor,jest mięciutka,cienka i wcale nie było mi trudno się zamotac chociaż po wpisach bałam się trochę jak to będzie,bo podobno trzeba starannie...
a mi dużo lepiej to poszło niż elastyczną,nie ma jej tak dużo,mały węzełek
zaprzyjaźniłyśmy się
bardzo się cieszę z tego zakupu![]()