Podoba mi się! Oryginalny, inny, ciekawy! O to chodzi![]()
Podoba mi się! Oryginalny, inny, ciekawy! O to chodzi![]()
ja jestem jak zwykle pod wrazeniem jak swietnie wygladasz!!!
a nosidelko - mnie tez nie zachwyca - poza kapturkiem![]()
Kubuś (7.7.2005) i Ninusia (13.7.2007)
Nubik - nosidła ergonomiczne, MT
moj blog
POŁOŻNA))))) i DOULA - wsparcie dla przyszłych rodziców
MASAŻ SHANTALA oraz Doradca Laktacyjny CNoL - Lublin i okolice, zapraszam![]()
DORADZTWO CHUSTOWE - Doradca po kursie średniozaawansowanym Die Trageschule®
gosia_nubik
![]()
o tak kaptur jest supera Wy jak zwykle piękni i uśmiechnięci
![]()
Wataha: Nelly: 14/06/2007Lilly i Zuzka: 15/09/2010
![]()
http://zakamarek.eu - targowisko rzeczy różnych
http://shewolf-foto.blogspot.com - moja pasja
2014 będzie nasz!
Dzieki dziewczyny za mile slowa!
Anetko, popatrze jeszcze dokladnie na kat wszycia pasow w tym mietku. Mysle, ze Orli bedac nawet wysokim chlopcem, ma sporo w nim miejsca, caly mietek ladnie go otula, nic nie odstaje. Orli lubi miec raczki na zewnatrz, tutaj tez ma miejsce, aby je swobodnie wystawic.
Jak bede miala chwile czasu to zrobie foty porownawcze z innymi mietkami, zerkne wtedy na kat wszycia pasow.
nosidlo piekne ake Wy jeszcze piekniejsi !
szyjąca mama Dawida (25.01.2007) i Milana (09.11.2009)
TulliMY Mei Tai - zapraszam - Mei Tai Miękkie Nosidełka dla Dzieci oraz Chustowe Metamorfozy
Najgorzej jak się coś komuś wydaje![]()
Sliczne fotki! I ten kapturek![]()
No,w koncu ujrzaly to cudo moje oczy!Slicznie wam,kapturek jest genialny a ty Lindo jak zwykle wygladasz uroczo.Strasznie mi sie podobaze na waszych fotkach jestzawsze takie cieple swiatlo.
Też miałam skojarzenie z KKK
Czadowe kaptur, dodaje uroku.
Lindo, bardzo młodzieńczo wyglądasz w nowej fryzurze.
By dziecko się uczyło, To dla dobra sprawy, Wpójmy mu, że Świat, cały, Jest bardzo ciekawy.
Każda dziedzina wiedzy warta jest zachodu. Najlepiej gdy ich pozna, wiele już za młodu.
by Anonim z sieci
Tu i Teraz.
Dzieki! Postaram sie troche odmlodzic przed swoimi 40+ urodzinami![]()
bardzo, bardzo fajnie wyglądacie, a ten mt jest jednym z ladniejszych, ale tak naprawdę, to Wy jestescie tam piękni, noscie się leciutko i jak najdłużej![]()
MADAME GOOGOO® :: NOSIDEŁKA MEI TAI, ERGONOMICZNE I HYBRYDOWE, JEDWABNE CHUSTY KÓŁKOWE, POUCH
Doradca Noszenia ClauWi®
Linda jak zawsze ślicznie Wam!!
eye2eye zawsze wyglądają na super przytulaśne! jedyne co mi nie odpowiada to ten kaptur- zasłania aplikację a nałożony też mi się nie podobawygląda jakoś tak ...no zbyt się kojarzy z kkk...mi też.
a jak On trzyma głowę śpiącego dziecka, trzyma w ogóle?
Ja nie mam skojarzen z KKK.. tylko z elfami, skrzatami...
Jak trzyma glowke spiacego dziecka... nie wiem... moje bardzo zadko spi juz na moich plecach. Ale troczki sa dlugie, ksztalt kapturka wygodny, wiec mysle, ze podtrzymywalby glowe.
pieknie wam w tym mietku. naprawde wiadac jakosc tego nosidla nawet na zdjeciach, super kolory, taki zgaszony, brudny roz, cudo! i taki cieniutki sie wydaje a jednoczesnie solidny. kapturek zachwyca, typowo skandynawskie klimaty![]()