ano tak, zdjecia oalony mocno zachecaja do nabycia
a z kolei modelka z tych zdjec, Natalia, to juz tak ma, ze w worek na smieci by sie ubrala i wygladalaby atrakcyjnie, a niech ją!![]()
ano tak, zdjecia oalony mocno zachecaja do nabycia
a z kolei modelka z tych zdjec, Natalia, to juz tak ma, ze w worek na smieci by sie ubrala i wygladalaby atrakcyjnie, a niech ją!![]()
Deli LE, deli LE! Piękna, trójwymiarowa, głęboka.
Ja się zakochałam w Tri coral summer i już ją mam
Podoba mi się też Tri green
i Deli LE
Kangurkowo
Akredytowany Doradca Akademii Noszenia Dzieci Chustolandia
![]()
Friends come and go and the world doesn't stop for anybody, so do what you love and never look back.
Katujecie mnie! Mam jeszcze jeden dzień ( a właściwie noc) na przemyślenia. Ale na razie wygrywa tri blue. Tri green jednak za kolorowa dla mnie. Już dwie chusty w kolorach mam i pójdą w świat, bo nie widzę się w niczym, poza szarościami. A blue, mimo koloru, taka łagodna się wydaje.
Która najładniejsza? No ta, którą w danym momencie posiadam![]()
E. 2009
"Prawda nie leży pośrodku, tylko leży tam, gdzie leży" W.Bartoszewski
one wszystkie piękne, ale naj
triyellow
forest
fresh
deli
mnie też najbardziej tri yellow i tri green
Myślisz o tri blue... a tri brown? wydaje mi się taka elegancka...
Oberżynka, trigreen, tripink, triblueMoi faworyci
![]()
de la Vega 08.07.2010
Dzidźka 09.07.2015
u mnie wygrała trigreen ale tuż za nią coral summer - obydwie niestety jak na razie tylko na fotkach widziane. W użytku mam tripinka i też śliczny, zobaczymy jak się nam będzie w zielonościach nosiło jak dotrąW ogóle ciężko wybrać to jedną naj...
Orginal był naj dopóki nie przyszła prosto z Norwegii paczuszka z zara black. I juz wiem że nie pójdzie ode mnie w świat nigdy, przenigdy![]()
trigreen, coral summer i triyellow. W ogóle tri są![]()
Mama Adasia, 2007, Natalii 2009 i Lilianki 2014
www.ekomaluch.pl
www.wielorazowepieluszki.pl
www.kidstyle.pl
najpiękniejsza - trigreen, ją już mam
a chciałabym mieć jeszcze.. oryginal i lemongrass.
Miałam triyellow, ale już poszła w świat. Teraz dumam nad trigreen, bo chyba ta dla mnie najładniejsza (i pewnie kupiłabym, gdybym nie przerzuciła się na girasole z frędzlami). No właśnie, gdyby zary miały frędzle - ładniejsze by były czy już za wiele szczęścia? Jak myślicie?
forest-kupiłam bo jak szukałam fresha to go niebyło na bazarku i jak do mnie przyszedł foreścik to ztwierdsziłam ze jest prześliczny i dobrze ze innej nie kupiłam
Żona Damiana. Matka Róży
(28.10.2009), Anieli
(1.03.2011) i Łucji
13.06.2013
Doradca Akademii Noszenia Dzieci