Syn 2006
Córa 2008
Syn 09.2014
1. original
2. natur
3. aubergin/infinity
Miałam triyellow, ale już poszła w świat. Teraz dumam nad trigreen, bo chyba ta dla mnie najładniejsza (i pewnie kupiłabym, gdybym nie przerzuciła się na girasole z frędzlami). No właśnie, gdyby zary miały frędzle - ładniejsze by były czy już za wiele szczęścia? Jak myślicie?
zara purple. zdecydowanienajpiękniejsza fioletowa chusta jaką w życiu miałam i widziałam
![]()
Doradca noszenia [/FONT]ClauWi® po kursie zaawansowanym
Szkoła rodzenia i naturalnego rodzicielstwa GAJA - http://www.gaja-szkolarodzenia.pl/
Szkoła noszenia TULIPANNA - http://www.tulipanna.pl/
Stowarzyszenie "Poznań w chuście"
Mama Zosi (04.2007), Zuzi (02.2009) i Justynki (04.2013)
Z zar najbardziej
ZARA TRIgreen !!!!!!!!!!!!!
ZARA TRIyellow
ZARA Chocco
Zara Leaf
tylko ze to nie moje kolory...
wiec:
ZARA Lemongrass
ZARA Tri Blue
Zara Deli
(a fiolecik to plum z jade)
Kruszynka 2010
Doradca Akademii Noszenia Dzieci
LULAMY Akademia Chustonoszenia
Specjalistka od metody karmienia dzieci- BLW (Bobas Lubi Wybór), Certyfikowany uczestniczka szkolenia z BLW prowadzonego przez Gill Rapley.
BabyLedWeaning
oraz Stowarzyszenie Poznań w Chuście
moje zwierzaki i
O! Wątek dla mnie! Czytam od poczatku - może więcej fotek trafię. Bo jak na razie, to nie mam najpiękniejszej, co mnie przyprawia o ciągły ból głowy, bo na więcej, jak jedną mnie nie stać...
Edit: Napisalam i zobaczyłam, że wątek ma całe dwie strony. To se poczytałam
!
Aleksandra
Dla mnie wszystkie zary są piękne... na zdjęciach. Bo w realu nie widziałam. Kupiłam sobie terracotte i ... fuj, w ogóle mi się nie podoba. Właśnie do farbnięcia ją uszykowałam i jutro wysyłam.
syn 2007, córka 2010, syn 2016 Mamine na fb PituPitu
Ostatnio edytowane przez mamaslon ; 09-01-2011 o 12:32
Kruszynka 2010
Doradca Akademii Noszenia Dzieci
LULAMY Akademia Chustonoszenia
Specjalistka od metody karmienia dzieci- BLW (Bobas Lubi Wybór), Certyfikowany uczestniczka szkolenia z BLW prowadzonego przez Gill Rapley.
BabyLedWeaning
oraz Stowarzyszenie Poznań w Chuście
moje zwierzaki i
a tu u lovingwrap sobie mozecie jeszcze poogladac Zary, ma duzo takich zdjec ktorych nie ma na stronie producenta, szczegolnie zblizenia
http://www.ellevill.org/category/wrapcotton/
to zalezy co kto lubi
do mnie wlasnie wraca ukochana Lemongrass; mam na stanie tez limitowana Perłę; kupilam tanio Terracotę dzis (ale nie wiem jak ten kolor bedzie nam pasowal...), no i "niechcący" dzis nabylam Niike, bo chcialam jakas Zare w niebieskosciach, no i ta (mieszanka turkusu i ciemnoniebieskiego) wpadla mi w oko, mam nadzxieje ze sie nie zawiode
mam tez przyslana mi przez pomylke Candy, ktorej probuje sie pozbyc, fuj paskudztwo rozowe
mam zare Natur w ramach dazenia do naturalnosci.
aa, mialam tez Tripurple, ktora byla przepiekna, ale wygladalam w niej jak zombie, wiec poszla do ludzi...
no i byla Zara OOAK Spring, ale ze 4-krotka, to tez poszla...
i byla Deli Le, ktora poszla w zwiazku z przetrzepaniem stosiku, ale teskno mi za nia.
wkleje dla zachety te Zary (oprocz terakoty i niike, bo tych jeszcze nie mam)
Candy:
OOAK:
Deli LE:
Tri-Purple:
Pearl:
Lemongrass:
zdjecua Natura nie mam samego, ale wyglada jak lody waniliowe
kocham Zary!
Ostatnio edytowane przez green_naranja ; 08-01-2011 o 23:16
tri coral summer! Absolutnie najpiękniejsza dla mnie![]()
Jeśli będzie u nas jeszcze jedna dzidzia, to sobie sprawię tego tricolorka. Teraz moje najmłodsze szczęście już za ciężkie na Zarę![]()
2 + 7 (2005-2018)