No i doczekalam sie swojej Zarkikilka szybkich foteczek przed praniem - sliczna jest
![]()
No i doczekalam sie swojej Zarkikilka szybkich foteczek przed praniem - sliczna jest
![]()
Jak zwykle piękne fotki![]()
Marzena,mama Neli(X'2004) i Poli(VII'2008)
Doradczyni po kursie średniozaawansowanym Die Trageschule ®
Zielona Mama.pl chusty, nosidła ergonomiczne, pieluszki wielorazowe. To także wypożyczalnia chust i nosideł oraz nauka wiązania chust we Wrocławiu. Zapraszamy do sklepu stacjonarnego! Wrocław ul. Czarnieckiego 29A/AB
Chusty tkane Little Frog
Sunvill, kupuj kolejne chusty i pstryka, pstrykaj![]()
JUlcza (16.04.2006), JAcusiowa (9.05.2008) i MAćkowa (14.12.2012) mama Magda
http://jama-jujamy.blogspot.com/
Taa to z torbami pojdekazdy tak ta Zare zachwala, ze w koncu uleglam lol. Chcialam zamotac Kitka przed praniem ale powstal bunt na pokladzie
w ostatnich dniach zrobila sie nieslychanie placzliwa - dwa zeby wyszly, pewnie reszta idzie. Uff oby jej szybko przeszlo.
A tak jak juz mam porownanie Zary i Jade to powiem, ze wzorek Jade mi sie bardziej chyba podoba![]()
To jeszcze foty w akcji wklej)
Starszy Syn (VIII.2006), Córka (I.2009) i młodszy Syn (XI.2011)
http://moje-dzieciaki.blogspot.com/
We are what we think. All that we are arises with our thoughts.
With our thoughts we make the world. Buddha
Boska !!!!
Miałam okazje zamotac załuje ze tylko razpiekna chusta
![]()
W akcji - musialam zamotac starszego
marne to foto, ciemno - niebawem dodam cos lepszego.
uwielbiam zdjęcia chust!!!
I ja
A tu foto w akcji troche inaczej
![]()
Ostatnio edytowane przez Sunvill ; 16-09-2009 o 18:00
O rany ale foty!!!!!!!!! cudna chusta cudne dziecie nie no wszytsko cudne!!!!!
Sunvill to ja mam do Ciebie pytanie jako ze juz II ellevilka masz. Jak z dlugością Zary? jaką wziełaś?? Bo jedni mówią brać krótszą jedni ze dłuższą noo i juz sama nie wiem.
Rozkosznego masz synka!![]()
Starszy Syn (VIII.2006), Córka (I.2009) i młodszy Syn (XI.2011)
http://moje-dzieciaki.blogspot.com/
We are what we think. All that we are arises with our thoughts.
With our thoughts we make the world. Buddha
Piękna chusta i piekne foty! Tylko napawają mnie trochę przerażeniem, bo to chyba Twoje fotki innej nowej Zary oglądałam kilka dni temu?!
Z moim zamiłowaniem do szmatek, kolorków i nabywania puszcze nas z torbami. dzis Pani Grzebulka powiedziala ze ok. 10 dni do porodu. A wiec mozna zaczac odliczanie - ostatnie dni pełnej lodówki, potem bedziemy żuć frędzelki jakichs pieknych tkanin....![]()
Dzieki
To byla Jadetak, moje.
Dlugosc - obie chusty mam 4.7
I ostatnie z dzis
![]()
ale foty........![]()
Jak zwykle nuda,takie cudne te fotki,bo zara to wiadomo
.
hehe - a ja poprzynudzam, kolory tej chusty sa cudne, ale wzor jakos wole subtelniejszytzn taki jak na jade - moi ideal to chusta a wzorku jade z kolorkami purple
![]()
Nie jesteś sama- też wole wzorek Jade![]()
Marzena,mama Neli(X'2004) i Poli(VII'2008)
Doradczyni po kursie średniozaawansowanym Die Trageschule ®
Zielona Mama.pl chusty, nosidła ergonomiczne, pieluszki wielorazowe. To także wypożyczalnia chust i nosideł oraz nauka wiązania chust we Wrocławiu. Zapraszamy do sklepu stacjonarnego! Wrocław ul. Czarnieckiego 29A/AB
Chusty tkane Little Frog
Wow, cudne foty! A jakiego masz slicznego blondaska!