Zobacz wyniki ankiety: Jaki stopien dajesz tej chuscie?

Głosujących
93. Nie możesz głosować w tej sondzie
  • 1

0 0%
  • 2

2 2.15%
  • 3

7 7.53%
  • 4

20 21.51%
  • 5

64 68.82%
Pokaż wyniki od 1 do 20 z 90

Wątek: Girasol

Mieszany widok

Chustomanka
    Miejscowość
    London, UK

Domyślnie

Mam od niedawna Santa Fe i jestem zachwycona od momentu rozpakowania przesylki-nawet bez prania ta chusta byla od razu mieciutka i gotowa do noszenia, a przeciez kupiona jako nowa. Potrzeba łamania w przypadkiu tej chusty okazala sie calkowicie abstrakcyjna, Santa Fe jest w zdumiewajacy sposob bardziej miekka i "posluszna" od niejednej z chust, ktore uzytkuje od 14 miesiecy!

Pomijam piekne kolory i niesamowity ich uklad wzgledem siebie, bo to oczywista oczywistosc
    Ode mnie 5.

Chustoholiczka Awatar agaja
    Miejscowość
    Dąbrowa Górnicza

Domyślnie

hmm, to moze ja maialam chuste ze starszej serii w tkim razie (choc kupowana w szczypcieswiata jako nowa)

Chustomanka
    Miejscowość
    London, UK

Domyślnie

a wiesz, to ciekawe, bo mialam wczesniej Moora i nie moglam sie z nim dogadac-tez byl nowy, ale jadnak sztywny strasznie. sprzedalam, mimo ze kolor byl cudny...
    natomiast ten moj Santa Fe-cudo jakies
    nie wiem, od czego to zalezy...

Chustomanka Awatar Ola
    Miejscowość
    Gdańsk Oliwa

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez agaja Zobacz posta
    hmm, to moze ja mialam chuste ze starszej serii w tkim razie (choc kupowana w szczypcieswiata jako nowa)
    W Szczypcie Świata widocznie ze starszych dostaw mieli, na stanie widzę u nich też chusty, których już ponad rok nie tkają (np.stokrotkę), więc zapasy z dawien dawna
    Splot diagonalny jest od długiego czasu jedynie na życzenie używany w Exclusive Girasol, np. w Dream, który tkałam jako chustę dwustronnie różniącą się
    Opinia ta nijak się więc ma do obecnych serii Girasoli, ale rozumiem, że ją zamieszczasz, bo masz Girasola diagonalnie tkanego
    Warto jednak byłoby agajo zedytować post po tym jak już wiesz z czego ta jednostroność wzoru wynika, bo niepotrzebnie osoby poszukujące opinii mogą się sugerować tym faktem
    Ola mama Nawojki'06 Mieszka'00 Matiego'97 Jaśminy'93 Emanuela'91
    "Małe kocha bo potrzebuje Duże potrzebuje bo kocha"
    Doradca - Partner Akademii Noszenia Dzieci
    Reprezentant firmy Girasol® w Polsce
    Exclusive Girasol chusty
    handmade by Ola torby etc.
    ED

Chustoholiczka Awatar agaja
    Miejscowość
    Dąbrowa Górnicza

Domyślnie

ok, zmienię

Chustoguru Awatar mamaslon
    Miejscowość
    WLKP

Domyślnie

kiedy, jeszcze w ciąży, byłam na warsztatach chustowych to ja zobaczyłam! od razu wiedziałam że ją kupię!
    a że to nie było tak znowu dawno temu bo piszczałka ma miesiąc z hakiem...tak wiec od jakiegoś ponad tygodnia jestem szczęśliwą posiadaczką
    Girasol Bukiet Tulipanów
    jest pięęęęęęęęękna!!! i mimo że nowa myślę że nie jest dużo twardsza od złamanej LL
    co do wiązania to w niej mi sie chce uczyć ...i sie wciągnęłam, a to najważniejsze...więc nie może byc źle
    to tyle na początek
    Kruszynka 2010
    Doradca Akademii Noszenia Dzieci
    LULAMY Akademia Chustonoszenia
    Specjalistka od metody karmienia dzieci- BLW (Bobas Lubi Wybór), Certyfikowany uczestniczka szkolenia z BLW prowadzonego przez Gill Rapley.
    BabyLedWeaning
    oraz Stowarzyszenie Poznań w Chuście
    moje zwierzaki i

Chustoholiczka Awatar dankin-82
    Miejscowość
    Lubin

Domyślnie

ach te paski te kolory ja uwielbiam tę szmatę, dla mnie jest jedną z najlepszych tkanych jakie miałam!
    K mama Kulki i Kropki

„Gdy dziecku dajesz książkę, zbroisz jego serce, a duszy jak ptakowi światłe przynosisz skrzydła”.

Chustonoszka
    Miejscowość
    Berlin/Lodz

Domyślnie

My mamy BRW i jest suuuuper. Swietne kolory, super sie wiaze i dobrze dociaga. Jeszcze bym strasznie Symphuo i BoyOrGirl chciala....
    Gosia

Alizée Nicole (12.11.2003)
    Lara Katharina (11.11.2010)

Uprawnienia umieszczania postów