Zobacz wyniki ankiety: Jaki stopien dajesz tej chuscie?

Głosujących
93. Nie możesz głosować w tej sondzie
  • 1

0 0%
  • 2

2 2.15%
  • 3

7 7.53%
  • 4

20 21.51%
  • 5

64 68.82%
Pokaż wyniki od 1 do 20 z 90

Wątek: Girasol

Mieszany widok

Chusteryczka Awatar kamuszyca
    Miejscowość
    Jelenia Góra

Domyślnie

A ja bardzo sobie chwalę noszenie w Girasolku - jest super miękki i milutki, nie za gruby, świetnie się w nim nosi zarówno w lecie jak i w chłodniejsze dni. Na pewno sprawdzi się przy noszeniu pod kurtką, nie będzie efektu "niedźwiedzia polarnego" (mam porównanie np. z hoppem, który nosił dobrze, ale był gruby jak koc). Dociąga się super, nic nie osiada, ma malutki węzeł. Jest jednostronny, ale moim zdaniem to jego zaleta, bo przy wiązaniu zawsze wiadomo, czy nic się po drodze nie poskręcało, dzięki temu bardzo łatwo i szybko się mota.
    Aha, no i ma cudny kolor (jak wszystkie Girasolki).
    A może któraś w Was ma ochotę na wymianę girasolkową (na zawsze, zaznaczam)? Bo ja lubię zmiany i zachciało mi się innego koloru
    http://www.chusty.info/forum/viewtopic.php?t=7261

Domyślnie

Też mam Girasola i jestem nim zachwycona.
    Dla noworodka miałam elastycznego Moby Wrapa ( genialna chusta dla noworodków) teraz dokupiłam sobie diabelsko drogą Zarę Ellevilla i ze zdziwieniem stwierdzam, ze Girasol jest jednak o niebo fajnieszjy od mojej Zary.
    Bez problemu radzi sobie z moim 9-cio kilowym kolosem.
    Ma sliczne kolory (co widac w avatarze), siwetnie sie dociąga, nie osiada.

Chustopróchno Awatar Mayka1981
    Miejscowość
    Krapkowice

Domyślnie

Noszę obecnie w pożyczonym girasolu alpejskie dzwonki - ach te kolory chociaż muszę przyznać, że w realu są jakby ciut bledsze niż na fotkach wychodzą...

Egzemplarz który posiadam jest jednak dość sztywny (ma trzy miesiace ponoć) - miałam w łapkach też nie mój koktail owocowy i był o wiele bardziej milusi... Niemniej użytkuję codziennie i troszkę jakby mięknie w użytkowaniu, ciekawe co będzie po praniu...

Niemniej chusta nosi super, prawie tak jak neobulle (noszę 9kilo z przodu)

No i kolory kolory - dla mnie imba
    A. 27.01.2009 B. 22.09.2010 M.14.07.2015
    Akredytowana Doradczyni po kursie Akademii Noszenia Dzieci chustomama.pl

Chustomanka Awatar larwunia
    Miejscowość
    Poznań

Domyślnie

Długo myślałam nad Girasolem, bo baardzo lubie pasiaki i z 5 wzorów podoba mi się w stopniu bardzo. Cały czas wydawało mi się, że to taka cieńka chusta co to super na lato, ale kosztem nośności. No, ale te kolory tak kusiły, że skusiły. Mam obecnie w domu Koktajl ogrodowy - kolory cudo!!!, jeszcze mi tylko do szczęścia słońca brakuje, choć on już mi trochę lata przyniósł. Jest już fajnie złamany, miękki, wcale nie jest super dużo cieńszy od pasiaka Nati. No i nośność- nie czuję jakiejś dużej różnicy z Nati ( a to jest na razie mój nr 1 nośności ), co mnie bardzo zaskoczyło. Nic mi się nie wpija, fajnie się dociąga, wezełek taki akuratny. Jednym słowem to będzie początek mojej nowej miłości i żałuję, że tak długo nad nim myśłałam.

P.S. Mam skośnokrzyżowego.
    Moje kochane chłopaki: G. 15.04.09 i A. 17.03.13

Chustodinozaur Awatar panthera
    Miejscowość
    okolice warszawy, później Gdańsk, Wrocław i znów pod Warszawą. aktualnie Gdynia :)

Domyślnie

puki co - moja ulubiona tkana
    mam pasiaka "lawendowe wzgórze" jest super o wiele łatwiej mi go dociągnąć niz nati pasiaka i grecję
    mały węzeł i ta miękkośc. Mac najszybciej w nim usypia wazy 8 kg i nie czuję cięzaru bardziej niz w nati, za to lepiej nosi niz ellaroo (które jest cieniutkie i piekne - letnie, ale trudno zawiązać zeby nie uciskało)
    mam jeszcze nati ocean z lnem - ale nie nosiłam w nim długo wiec trudno mi porównac....
    Damian 07.01.2005
    Maciek 07.09.2009
    Tomek 17.04.2014

J15.01.2013 [']

1% Maciek
    https://subkonta.jim.org/nasze-dzieci/profil?id=778572

uwaga: znikam na weekendy: odwyk i czas dla rodziny

Uprawnienia umieszczania postów