Zapraszam do dyskusji/recenzji chust Girasol.![]()
Zalety, wady...
Jak sie w niej nosi, jak sie material uklada...
Jaka jest Twoja opinia?
![]()
Zapraszam do dyskusji/recenzji chust Girasol.![]()
Zalety, wady...
Jak sie w niej nosi, jak sie material uklada...
Jaka jest Twoja opinia?
![]()
mama A-99, I-06, M-10 i M-12
Jest w miarę ok. poprawnie nosi, w miarę dobrze się dociąga. Od razu po kupieniu jest miękki jak szmata...ale też niestety tak wygląda (mam rasta).
minusem ogromnym dla mnie jest niemożność suszenia w suszarce- wysuszyłam i kolory się poprzestawiały, poprzebijały, poprzechodziły na siebie... na szczęście zeszło po 2 nast praniach.
Nie lubię nieściętych końców jednak, choć frędzelki urzekające
Świetnie wchłania wodętutaj mój starszak po przytopce w stawie:
Jako doradca mam tę chustę, używam czasem, dość lubię (głównie za kolory). Ale drugiej nie kupię raczej, no chyba że znowu "dla koloru"
Aha, ten chyba jako pierwszy pójdzie pod nóż w razie szycia MT![]()
nosiłam przez jakiś czas w Girasolu i nie mam najelpszych wrażeń niestety.
nie nazwałabym jej miękką tylko taką normalną. ale to akurat zaleta bo za miękkimi nie przepadam
przy 11 kg pannie czułam ciężarek, wpijała mi się chusta w ramiona i nie dałysmy rady za długo nosić ale za to nie osiadało mi nic, trzymała naprawdę fajnie.
kolory: pomimo ogromnego wyboru w gruncie rzeczy podoba mi się tylko kilka wzorów, no ale fakt, że można uszyć "Exclusive Griasol" to z pewnością zmieni, wielki plus za tą możliwość!
wydaje się idealna na kółkową bo dobrze trzyma a fakt, że czuć cieżar, no cóż, w której kółkowej tego nie czuć
waham się nad oceną, ale chyba będzie 3.
Syn 2006
Córa 2008
Syn 09.2014
Nosiłam Poluchę 10 kg tylko przez krótki czas. Piekny niebisko-foletowy kolor, jednostronna ( byłam zaskoczona, że takie chusty są). Mięciusia.
Koleżanka kupiła nówkę kiedyś we Wrocławiu, 4,6 za 170 zł
Bardzo miło mi się nosiło. Czułam się w niej wyśmienicie. Nawet przez chwilę chciałam się na trochę zamienić z Zarą!
jestem posidaczką wiosennej łąki diagonalnej i od wczorj dzięki lemonce opunkcji meksykańskiej, która IMO jest jedną z najoryginalniejszych chust w ogóledaję tym chusto 5 - są od razu miękkie i miłe w dotyku, ale nie nazwałabym ich cienkimi (porównywalne z nati), splot raczej mięsisty. wiąże się bardzo fajnie, nie osiada, nośności jeszcze nie ocenię, bo mam do noszenia dopiero ciut ponad 5 kg...
![]()
moje lwice: Jadzia -05.08.2000, Justynka - 15.08.2009
Bardzo fajna chusta
Jest mięciutka, dobrze się dociąga i jest bardzo wygodna. Nawt mój m. się zdecydował w nią motac
i raz jeszche
Bardzo polecam a wybór kolorystyczny za dużyprawie wszystkie mi się podobają
Rozalia( Rozi) mama Patryka 11.2005, Szymona 10.2008, Wojtka 03.2011 i Maćka 06.2019