Strona 2 z 2 PierwszyPierwszy 12
Pokaż wyniki od 21 do 25 z 25

Wątek: Problemy z dociąganiem 2X

Domyślnie

Ja już się poddałam z 2x. Nie mogę załapać tego dociągania...

Guest
    Guest

Domyślnie

dziewczyny tez klełam na 2x ale okazało sie ze materiał się zakręca i efekt:niewygodnie, o dociągnieciu nie mam mowy, a zaleta ze wygodnie bo w jednym wiązniu kilka razy można wkładac i wykładac dziecia
    więc z doświadczenia polecam zwrócić uwagę na to czy materiał sie nie zakręca oraz dobre dociąganie rąkami aby zrobić siodełko zanim włożymy dziecko
    ja za to ostatnio ie umiałam zawiązać kieszonki bo skupiona ostatnio na plecaczkach i kółkowej
    idę się dokształcic do innego wątku

Chustoholiczka Awatar espejo

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez magdalenazz Zobacz posta
    Ja już się poddałam z 2x. Nie mogę załapać tego dociągania...
    mnie dziś też wyszło paskudnie...(znowu mi się jedna strona przekręciła...) dociągnąć nie mogłam - mam chyab za małe ręce - no nie potrafię dociągać jednej i jednocześnie przytrzymywać drugiej poły...ale fakt, dziś miałam trudną chustę (no, jakos trzeba sobie wytłumaczyć
    ale jutro znowu będzie lepiej!!!
    Truscaffkowa Marzenka
    starszy i młodszy .... bardzo mi urośli

Chusteryczka Awatar ithilhin
    Miejscowość
    Płock

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez espejo Zobacz posta
    mnie dziś też wyszło paskudnie...(znowu mi się jedna strona przekręciła...) dociągnąć nie mogłam - mam chyab za małe ręce - no nie potrafię dociągać jednej i jednocześnie przytrzymywać drugiej poły...ale fakt, dziś miałam trudną chustę (no, jakos trzeba sobie wytłumaczyć
    ale jutro znowu będzie lepiej!!!

jena reka trzyma pole rownoczesnie podtrzymujac malucha pod pupka.
    Gosia, mama trójki dzieci, żona jednego męża, posiadana przez dwa koty...

Chustomanka Awatar jamamajka
    Miejscowość
    W-wa, Centrum

Domyślnie

Odświeżam wątek, bo mi się ostatnio 2Xa zachciało, bo ambitna ze mnie baba i nie mogę przełknąć że mi nie wychodzi

Cytat Zamieszczone przez espejo Zobacz posta
    tylko nie lubię tego efektu w 2x, że młody ma pysio tak mocno schowany
    Czy to się ZAWSZE tak dzieje? Czy ja coś źle dociągam? Mam wrażenie, że efekt "schowanego pysia" potęguje równomierne rozłożenie pół na dzieciu (środek poły na środku dziecka). Czy da się zawiązać tak, żeby pysio nie był schowany bez ściągania materiału tasiemką albo wywijania?
    Kasia, mama Majki (30.04.2009), doradca po kursie podstawowym Die Trageschule®
    w w w . p r z y t u l m n i e m a m o . p l

Uprawnienia umieszczania postów