Pokaż wyniki od 1 do 20 z 22

Wątek: co z tymi pampkami??

Mieszany widok

Chusteryczka Awatar Pondo
    Miejscowość
    Kraków

Domyślnie co z tymi pampkami??

Kara z niebios..
    Dziś przez przypadek zawitałam do mojej mamy..skończyły się wielo, więc wpakowałam Małą w pampka(były u mamy po siostrzenicy, normalne rozmiar 2 do 6kg), co by miała jak do domu wrócić..no i pomyślałam, jaka ma zgrabną pupa w tym pampersie..
    Jeszcze nie skończyłam myśleć gdy.. kupa znalazła się wszędzie.
    Gdy to samo działo się w szpitalu, myślałam ,że moze pupa jest za mała do tego rozmiaru, ale teraz gdy mała waży 4800?
    Takiego armagedonu NIGDY nie miałyśmy w wielorazowych, nawet najzwyklejszej tetrze.
    Więc które jeśli nie pampersy, zakupić na czarną godzinę, i żeby paka nie była jumbo, tylko 10-15 sztuk????
    Nie wpisuję się w profil ideologiczny statystycznej chustomatki.

Chustoholiczka Awatar rzufik
    Miejscowość
    StW

Domyślnie

bamboo nature np.

a moze tym razem pupa była za duza na ten rozmiar?
    :/
    acz dobra wieść jest taka, źe wyjście z tego forum się jednak znalazło. r.i.p.

Wałkoguru
    Miejscowość
    Reykjavik

Domyślnie

Ja kiedyś też miałam pampki i w tym to była norma, że kupa wyłaziła górą... Nie wiem, może to coś z kształtem dziecięcej pupy bo z tych dzieci, które znam, połowie przeciekały makabrycznie a drugiej połowie trzymały bardzo dobrze

Chustomanka Awatar mamka_klamka
    Miejscowość
    Warszawa

Domyślnie

O matko. Przypomniały mi się te nieprzespane noce przy pierwszej dwójce, kiedy przy każdej zmianie pieluszki musiałam zmieniać wszystkie ciuszki. Koszmar.

Chustopróchno Awatar Mayka1981
    Miejscowość
    Krapkowice

Domyślnie

huggies mają lepszą gumkę na pleckach

mi tam pampki nigdy nie przeciekły a wielo wiele razy - może kwesta nastawienia?

aha i moje dziecko szczupłe i nosiło do niedawna new born a waży ponad 7kg...
    A. 27.01.2009 B. 22.09.2010 M.14.07.2015
    Akredytowana Doradczyni po kursie Akademii Noszenia Dzieci chustomama.pl

Wałkoguru
    Miejscowość
    Reykjavik

Domyślnie

O własnie, Huggies nam bardziej przypadły do gustu. I jeszcze Babydream z Rossmana. W tych dwóch żadnych przecieków nie było. Tak samo zresztą, jak i w wielo

Chusteryczka

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Pondo Zobacz posta
    Kara z niebios..
    Dziś przez przypadek zawitałam do mojej mamy..skończyły się wielo, więc wpakowałam Małą w pampka(były u mamy po siostrzenicy, normalne rozmiar 2 do 6kg), co by miała jak do domu wrócić..no i pomyślałam, jaka ma zgrabną pupa w tym pampersie..
    Jeszcze nie skończyłam myśleć gdy.. kupa znalazła się wszędzie.
    Gdy to samo działo się w szpitalu, myślałam ,że moze pupa jest za mała do tego rozmiaru, ale teraz gdy mała waży 4800?
    Takiego armagedonu NIGDY nie miałyśmy w wielorazowych, nawet najzwyklejszej tetrze.
    Więc które jeśli nie pampersy, zakupić na czarną godzinę, i żeby paka nie była jumbo, tylko 10-15 sztuk????
    U nas bylo to samo wszystko wyłaziło gora. huggisy lepsze

Uprawnienia umieszczania postów