Mama z maluszkiem w 2x w czymś niebieskim... Rzuciła mi pogardliwe spojrzenie ( ja z wozkiem...)nie wiedząc ze mam pod wozkiem 3 chusty i nosidlo
jesteś tu?![]()
wiedziałam, że się przeprowadzasz, ale nie wiedziałam, że opuszczasz cudną pragię![]()
Mama Zosi (XII.2008), Drobinki [*] i Maksa (V.2012)
Pochłonęło mnie życie,
więc w wirtualnym niebycie
pozostaję do odwołania.
a dlaczego mnie tam nikt nie spotyka
a często bywam jak nie ze smoczym MT to z nati sunset![]()
starsza 27.11.2008
młodsza 28.12.2010
-Niektórzy ludzie są podli ,bo kłamią!- krzyknął Lubiński -A inni są jeszcze bardziej podli ,bo mówią prawdę- odparł doktor.
oj ja ciemna masa
sklepy pomyliłam
w realu bywam często ale na Płowieckiej/Jubilerskiej
no cóż...w końcu na prowincji mieszkam
ale jak mnie któraś tam spotka to krzyczeć proszę,machać albo inne dymne znaki dawać![]()
starsza 27.11.2008
młodsza 28.12.2010
-Niektórzy ludzie są podli ,bo kłamią!- krzyknął Lubiński -A inni są jeszcze bardziej podli ,bo mówią prawdę- odparł doktor.
dla mnie Jubilerska to jeszcze nie Praga,ale mogę się mylić
no to w takim razie sklepów nie pomyliłam
ale przyznam szczerze,że nigdy nie byłam tam świadkiem żadnych dziwnych sytuacji i wydawało mi sie,że to bardzo spokojne miejsce
no ale pracowałam w okolicach Wileńskiej i Stalowej i to może dlatego![]()
Ostatnio edytowane przez dorcik81 ; 20-09-2009 o 21:09
starsza 27.11.2008
młodsza 28.12.2010
ja to chyba okulary muszę zacząć nosićwielki neon a ja nigdy nie zwróciłam na niego uwagi,ale czuję się usprawiedliwiona bo od tyłu zawsze wjeżdżam
morepig ja myślałam,że to jeszcze Gocławek,mi Praga to się zawsze kojarzyła z okolicami Różyckiego
starsza 27.11.2008
młodsza 28.12.2010
no to mnie uświadomiłyście
![]()
starsza 27.11.2008
młodsza 28.12.2010