my z biodra i już jak jest na plecach to wie ,że trzeba spokojnie leżeć bo będzie wiązanie![]()
my z biodra i już jak jest na plecach to wie ,że trzeba spokojnie leżeć bo będzie wiązanie![]()
Rozalia( Rozi) mama Patryka 11.2005, Szymona 10.2008, Wojtka 03.2011 i Maćka 06.2019
www.lydialand.pl - Sklep - chusty Chimparoo, Hoppediz, LennyLamb, Nati, Felizzy, nosidła Bondolino, Tuli, Manduca, Hipseat, pieluszki wielorazowe, Goki, Bajo
Chimparoo - Wyłączny przedstawiciel chust Chimparoo.
Akredytowany Doradca Akademii Noszenia Dzieci
Może dlatego , że mój już od dawna tak wiązany na plecach i przyzwyczajony. Początki pamiętam , że się wykręcał, teraz już nie.
Przyzwyczai się i Lidka![]()
Rozalia( Rozi) mama Patryka 11.2005, Szymona 10.2008, Wojtka 03.2011 i Maćka 06.2019
moje stado : Janiu 09.11.2005 Dymek 19.05.2008 i Mąż Mateusz
Doula - wsparcie w okresie ciąży i podczas porodu WROCŁAW
http://centrumrodzicielstwa.pl we Wrocławiu ( kiedyś www.szkolarodzenia-natura.pl )
Miłkę na tobołek, Kostka na supermena albo na "właź na plecy".
Ithilhin, dlaczego na supermena jest niepolecane? Miła pani w instrukcji Didymosa właśnie tak robi. Nie zna się?
Pozdrawiam anifloda mama H. (10.08.2003), K. (25.11.2006), M. (31.07.2009) i L.(10.06.2012)
W Poznaniu też nosimy!
anifloda kontra nitki
ja również tobołek zarzucam na plecy- rozumiem że dla niektórych, przy pierwszym dziecku może to być hmmm... problematyczne![]()
Mama Czterech Księżniczek, Pięciu Rozbójników i jednej Świętej w Niebie
Małe dzieła mojej Dużej już panny
Co robią moje dwie lewe ręce
Hmmm ale jak się zarzuca to chyba nikt o zdrowych zmysłach nie łapie za same ręce ale za ramiona, czy pod paszki tak, że nie ma co tam uszkodzić. Ja zarzucam, żadnego innego sposobu młody nie toleruje.
"Umysł jest jak spadochron. Nie działa, jeśli nie jest otwarty." Frank Zappa
Dorota, mama Mateusza - 06.05.2008
wspieram w rodzicielstwie
Doradczyni Noszenia ClauWi®
Doradczyni po kursie podstawowym Die Trageschule ®