Z biodra
Zarzucam młodej chuste na plecy,sadzam na biodro i przesuwam na plecy.
Z biodra
Zarzucam młodej chuste na plecy,sadzam na biodro i przesuwam na plecy.
Marzena,mama Neli(X'2004) i Poli(VII'2008)
Doradczyni po kursie średniozaawansowanym Die Trageschule ®
Zielona Mama.pl chusty, nosidła ergonomiczne, pieluszki wielorazowe. To także wypożyczalnia chust i nosideł oraz nauka wiązania chust we Wrocławiu. Zapraszamy do sklepu stacjonarnego! Wrocław ul. Czarnieckiego 29A/AB
Chusty tkane Little Frog
najbezpieczniejsze jest to w którym się najlepiej czujesz. No ale możesz spróbować z krzesła, albo z biodra.
Potem jest łatwiej, jak dzieć zaczyna reagować na polecenie "właź na plecy"![]()
www.lydialand.pl - Sklep - chusty Chimparoo, Hoppediz, LennyLamb, Nati, Felizzy, nosidła Bondolino, Tuli, Manduca, Hipseat, pieluszki wielorazowe, Goki, Bajo
Chimparoo - Wyłączny przedstawiciel chust Chimparoo.
Akredytowany Doradca Akademii Noszenia Dzieci
A ja robię tak że biorę w pół, przerzucam na swoje ramię ( nie za rączki!) i ładuje na plecy. Potem tylko podskokami układam i trzymam pod pupą żeby nie wypadł. Dopiero wtedy nakładam chustę.
Anto 25.08.2008
Zosia 24.10.2011
Fasolka Listopad 2019
A u nas właśnie zarzucanie się tylko sprawdza,bo z krzesła wrzask, z boku również.Ale fakt,że długo to ćwiczyłam i nie robię wrzutu jak w koszykówce,tylko powoli ,bardziej wsuwam.Generalnie nie jest łatwo.Teraz już mały bardziej do współpracy chętny,więc z biodra ćwiczymy przy dobrym humorze,bo wrzucanie to dla mnie ciągle hardcorowa sprawa![]()
Zawsze zarzucaliśmy z mężem, dla nas to najlepszy sposób.
Konstanty 16.04.2014
Lilianna 7.04.2010
Kacper 29.07.2007
A czemu nie powinno się zarzucać?
wspieram w rodzicielstwie
Doradczyni Noszenia ClauWi®
Doradczyni po kursie podstawowym Die Trageschule ®
my stosujemy technikię marzy, czyli z bioderka![]()
Mama Zosi (XII.2008), Drobinki [*] i Maksa (V.2012)
Pochłonęło mnie życie,
więc w wirtualnym niebycie
pozostaję do odwołania.
Ja z biodra przesuwam pod pachą razem z chustą, ewentualnie "z kanapy" albo "z krzesła".
Zarzucanie to dla mnie hardcore, chociaż ten sposób na nietoperza wciąż robi na mnie wrażenie. Ja nie próbowałam.
Aga,
mama Zosi (14.01.2008), Adasia (13.12.2005 - 34 tc, 1180 g) i Lili (18.01.2012)
a ja wlaśnie zakłądam chuste Hanucie na ramiona i za nie łapię i wrzucam
jeżeli chodzi o MT to z biodra zakładam
tak się nauczyłam i tak mi dobrze![]()