Pokaż wyniki od 1 do 17 z 17

Wątek: najszczesliwsza na swiecie

Mieszany widok

Chustofanka Awatar dorkazmorka
    Miejscowość
    warszawa

Domyślnie najszczesliwsza na swiecie

no i udalo mi sie!!!!
    przez kilka tygodni, moze juz kilkanascie oswajam starsza (prawie 3 lata) z chusta, bo tak sie stalo a nie inaczej ze na chusty zachorowalam dopiero przy drugim dziecku-no i mam zal do siebie bo widze jak to dziala na mlodego a jak mogloby na starsza core....no i oswajalam, probowalam, chustalam jak na hamaku, owijalam, bawilam sie w mumie i takie tam szalenstwa az w koncu dzis nagroda bylo dla mnie zdanie, mama ja chce tak jak wojtek
    efekt- ja kieszonka z mlodym
    - maz kieszonka (bo musialo byc tak jak wojtek) ze starsza
    wogole caly spacer nie moglam wyjsc z podziwu jak fajnie sobie dynda w tej kieszonce
    ehhhhh..... mam tyle powera przez tak mala/wielka rzecz;
    nosicie takie starszaki w chustach?

Chustomanka Awatar jujama
    Miejscowość
    okolice Legionowa :)

Domyślnie

Super!
    Jasne, że nosimy. Mój 3,5 latek regularnie 2-3 razy w tygodniu wskakuje mi na plecy. Chustujemy się najczęściej w drodze powrotnej z placu zabaw, po dzikim szaleństwie.
    JUlcza (16.04.2006), JAcusiowa (9.05.2008) i MAćkowa (14.12.2012) mama Magda
    http://jama-jujamy.blogspot.com/

Chusteryczka Awatar mamaija

Domyślnie

pewnie- jeszcze do niedawna i cieszę się razem z Tobą
    i......wątek bez zdjęć jest niewazny

Chustofanka Awatar dorkazmorka
    Miejscowość
    warszawa

Domyślnie

dla samej siebie cykne fote nastepnym razem wiec i z wami sie podziele, ale na pierwszym spacerze bylam w takim szoku ze nie pomyslalam

Chustoholiczka

Domyślnie

dorka,super!!! ja tez czekam na Wasze zdjecia.

ech....moj prawie 3-latek ucieka na widok chusty....a stef, ktora sie niedawno urodzila ma juz 10 mies.....chustowanie tak krotko trwa...

Chustomanka Awatar Anntenka
    Miejscowość
    Bytom

Domyślnie

Mój też prawie 3-latek odkrył że nóżki są nie tylko do chodzenia ale i do biegania, skakania, rozjeżdżania się, wkładania za głowei innych akrobacji i...
    ostatnio mam problem bo mi się nawet na chwilę do MT nie daje włożyć. A ja potrzebuję jakiegoś modela do mierzenia!
    Nie dość że model przechodzi bunt to jeszcze ja sama na sobie nie mogę mierzyć bo brzucho przeszkadza i muszę męża wołać żeby się obwiązywał. A on zawsze pierwsze o co pyta to: "Ale zdjęć nie będzie co?"
    szyjąca mama Dawida (25.01.2007) i Milana (09.11.2009)
    TulliMY Mei Tai - zapraszam - Mei Tai Miękkie Nosidełka dla Dzieci oraz Chustowe Metamorfozy

Najgorzej jak się coś komuś wydaje

Uprawnienia umieszczania postów