Pokaż wyniki od 1 do 5 z 5

Wątek: nino miodowo-szafranowe do farbki

Chusteryczka Awatar kanka9
    Miejscowość
    Gdańsk/Tczew/Szczecin

Domyślnie nino miodowo-szafranowe do farbki

Jakoś się nie mogę z nią zaprzyjaźnić ;-/ niby moje kolory, niby ładne ale jakoś nie taki. Więc pomyślałam może je jakoś zmienić ale czy da rade, czy te kolory jakoś można zafarbować żeby było ładnie czy tylko na czarno bo za ciemne? Farbowała któraś ten szafran albo gdzieś widziała zafarbowany? Pomożcie, może któraś doświadczona w farbowaniu by się tego podjęła? Ale kurka jakoś nie potrafie sobie wyobrazić koloru który byłby ładny po jej zafarbowaniu Bo jak ma wyjść jakiś koszmarek to nie będe jej ruszać bo szkoda lepiej sprzedać.

Chustoholiczka Awatar Linda
    Miejscowość
    Stare Babice

Domyślnie

Farbowanie zawsze bedzei mialo ryzyko niewiadomej..
    Nie wiem czy burgund, czy fiolet by ci pasowal.. moglabys tez sprobowac z odcieniami brazu...
    Welne zawsze recznie farbuje, to jest bardzo pracochlonne zajecie, poniewaz farbujac welenke musisz pilnowac zeby temperatura wody byla zawsze taka sama, zeby nie robic intensywnych ruchow, bo welenka moze sie sfilcowac. Samego wyplukiwania jest od cholery, nic mnie bardziej fizycznie nie meczy niz farbowanie welenki. Trzy razy sie tego dla dziewczyn podjelam i powiedzialam, ze nigdy wiecej, bo roboty od cholery, stresu tez troche (szczegolnie jak sie nie swoja chuste farbuje...)

Ale jezeli lubisz nosnosc S/H welenki (bo nosnosc jest super), a nie chcesz sprzedac, to mozesz sprobowac farbowac. Tylko pamietaj zadnym procionem mx i sola i soda, procionem acid dye i mikstrua z octem!

Miejscowość
    Gdańsk/Tczew/Szczecin

Domyślnie

Dzięki Linda Kurcze brązy mogły by być fajne choć i fiolety lubie
    Tyle że ja sama to się napewno tego nie podejme
    Hmmm sama teraz nie wiem. Może gdyby ktoś zechciał dla mnie to zrobić, bo jak nie to ja zrezygnuje i chyba ją sprzedam

Chustoholiczka Awatar espejo

Domyślnie

A za ile? bo nino z welna bym nie pogardzila
    Truscaffkowa Marzenka
    starszy i młodszy .... bardzo mi urośli

Miejscowość
    Gdańsk/Tczew/Szczecin

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez espejo Zobacz posta
    A za ile? bo nino z welna bym nie pogardzila
    Hmmm musze pomyśleć nad ceną bo w zasadzie zamotałam ją może z dwa razy w domu od kiedy kupiłam ją na chusto straganie
    Najchętniej to wymieniłabym na inną wełenkę nawet z dopłatą

Uprawnienia umieszczania postów