Są na pieluszkarnii..
ktoś ma i co sądzi? cena jak pozostałych wypasionych kieszonek..wiec jak warto?
Są na pieluszkarnii..
ktoś ma i co sądzi? cena jak pozostałych wypasionych kieszonek..wiec jak warto?
Ostatnio edytowane przez spinek ; 07-01-2015 o 23:49
Nie wpisuję się w profil ideologiczny statystycznej chustomatki.
WARTO! są rewelacyjnie, cudnie się układają na pupci - mnie urzekły podwójne napy na brzuszku!
nowy system gumek=powiększaczy jest świetny, jakoś daje nadzieję, że ew. można wymienić tylko gumki - na pleckach i wokół nóżek.
pieluszka jest dość wąska więc świetnie nadaje się dla biegających dzieci, ech tylko ta cena!
co prawda stokrotki nie są moimi faworytami, ale pozostałe kolorki tak jak u konkurencji - sliczne pastelowe![]()
ja tez jestem zadowolona, jedyne co mi przeszkadza to brak zakładki na pleckach jak w BG V3ale ja estetka jestem he he he
baardzo miłe zdziwienie po nieudanej probie z FB M
mamy fiolecik w stokrotki
przetrzymuje zwykle całą noc, po 10 praniach nadal snieznobialy polarek i wkladki, z niej najlepiej sie spierają kupy
morepig zrobilabys zdjecia tych stokrot w swietle dziennym? ciekawa jestem tej pieluszki a podobno straszna żarówa?![]()
SKLEP INTERNETOWY - www.babyetta.pl ~~~
Zuzanna i Franciszek
W Życiu Piękne Są Tylko Chwile, Dlatego Czasem Warto Żyć.
Ja też jestem zadowolona. Są fajne bo wąskie - ładnie sie dopasowują. Mam fioletowe stokrotki i nie są specjalnie jaskrawe![]()
Morepig czyli ile tych nap do zapięcia przy zakładaniu jest w FB? Cztery? Więcej? Wkłady są prostokątne czy w kształcie klepsydry?
Dzięki morepig, myślałam, że porobisz pieluszce kilka zdjęć.Dzięki w każdym razie za jedno.
Kolorek wyszedł rzeczywisty? Taki średni jest czy ciemniejszy a żywo? Kusi mnie ogromnie, bo kolorki mi się bardzo podobają.
![]()
SKLEP INTERNETOWY - www.babyetta.pl ~~~
Zuzanna i Franciszek
W Życiu Piękne Są Tylko Chwile, Dlatego Czasem Warto Żyć.
na metce FB mam napisane żeby prać w 35 st. czy to nie jest lekka przesada?
na pewno będę prała w wyższych, ale czy producent nie za bardzo się zabezpiecza?
Hancymon - 03.2010 Ingulec - 07.2013
moja córeczka ma pół roku i 8kg a mam wrażenie że są takie "na styk" na nią..bardzo krótkie są..czy to ja nie mam pojęcia o dobrym dopasowaniu wielorazówek czy one faktycznie są takie maławe..?
pieluszkuje od niedawna i nie mam wielu pieluszek ani dużego doświadczenia..
Dzięki!
08.2011
04.2014
Ja nie wiem, jaką mam wersję (kupowałam nowe 2 lata temu), ale są dobre na mojego 12kg syna, więc takie bardzo małe nie są![]()
No i rzeczywiście one bardzo zgrabne są, nie za wysokie, nie robią dużego odwłokamy je lubimy
![]()
u nas było w tym wieku dokładnie to samo, gumki poluzowane na maksa, napy ostatnie spinałam i miałam wrażenie, ze zaraz z nich dzieć wyrośnie. Ale zaczął się ruszać, wiercić, w końcu raczkować i biegać (nóżki ma teraz jak patyczki) i generalnie pieluszki, w tym FB, stały sie luźne, że musiałam gumki ściągnąć a napki zapinam na środkoweWięc spokojnie, wyrośnie z tego
![]()
Wicuś 01.2011, Lili 01.2013, Ignaś 10.2014