Pokaż wyniki od 1 do 16 z 16

Wątek: czy znajde umiar?

Chustofanka Awatar dorkazmorka
    Miejscowość
    warszawa

Domyślnie czy znajde umiar?

no i po mnie...
    nie dosc ze w domu mam dwie chusty (jedna perelke swoja ukochana) to jeszcze dzis bylam na warsztatach i zakochalam sie w kolejnej kolkowej musztardowce z chusty pl; a najlepsze jest to ze sobie powiedzialam ze nigdy nei kupie kolkowej (bo tak i juz) no i co? i zamowilam u animamyalexa kolkowa musztardowke,a do tego poluje jeszcze na julie z welenka; naprawde zaczynam nie miec sama do siebie sily
    aha, co do warsztatow to baaaaaaaaardzo dziekuje uroczej Ani za mile slowa, za profesjonalizm i potrzymanie Julci na rekach
    i jeszcze o jedna rade juz w tym watku poprosze...mam perelke 5m, i jest troche dluga, myslicie ze ktos kupi taka dluga ode mnie bym mogla sobie kupic krotssza, czy poprostu isc do krawcowej i ciachnac jej ze 25cm z kazdej strony?

Chustoguru Awatar czukczynska
    Miejscowość
    Gniezno

Domyślnie

Eee tam -jak bedziesz miała z 5 wiązanek.kołkową,poucha,ze 3 nosidła,to wtedy zacznij myślec o umiarze Narazie-luz
    Spróbuj sprzedać chustę na chustostraganie,dziewczyny polują na różne długości.

Chusteryczka Awatar atelka

Domyślnie

ja tez już miałam 10 chust ale ostatnio spasowałam i pozbywam sie tego czego nie używam
    Aś, Julek '08 i Alik '11

Chustopróchno
    Miejscowość
    Łódź

Domyślnie

dziewczyny, to ja jestem jakaś nienormalna- mam jedną chustę, która bardzo lubię i nie mam ochoty na żadne inne

Chusteryczka Awatar atelka

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez silver Zobacz posta
    dziewczyny, to ja jestem jakaś nienormalna- mam jedną chustę, która bardzo lubię i nie mam ochoty na żadne inne
    zazdroszczę szczerze
    ja teraz też już nie mam ochoty, ale jak zaczęłam chustowac jak córa miała prawie rok to jakoś tak mało czasu na spróbowanie wszystkiego więc w przyspieszonym tempie poszło
    Aś, Julek '08 i Alik '11

Chustomanka Awatar Natalia

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez dorkazmorka Zobacz posta
    i jeszcze o jedna rade juz w tym watku poprosze...mam perelke 5m, i jest troche dluga, myslicie ze ktos kupi taka dluga ode mnie bym mogla sobie kupic krotssza, czy poprostu isc do krawcowej i ciachnac jej ze 25cm z kazdej strony?
    Nie wiem, jaką masz Perełkę, ale u nas rozmiary są mocno przebrane. Mamy ostatnie sztuki perełki stylowej, lawenda została głownie w rozmiarach 5,2 m i 3,7m. Sprawdź sobie zatem przed ewentualną wymianą, czy jest ona w ogóle możliwa.
    www.natibaby.pl - produkcja chust NATI, NATI Ring i in.

Chustomanka Awatar mamka_klamka
    Miejscowość
    Warszawa

Domyślnie

Ja też mam tylko jedną, ale przydała by mi się druga, bo mam problem z praniem

Miejscowość
    warszawa

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Natalia Zobacz posta
    Nie wiem, jaką masz Perełkę, ale u nas rozmiary są mocno przebrane. Mamy ostatnie sztuki perełki stylowej, lawenda została głownie w rozmiarach 5,2 m i 3,7m. Sprawdź sobie zatem przed ewentualną wymianą, czy jest ona w ogóle możliwa.
    no wlasnie mam 5,2 bo zamowilam u Ciebie 4,6 ale nie mieliscie na stanie i zgodzilam sie na ta dluzsza
    jak ostatnie sztuki? czyli juz nie bedzie nowych?
    jak tak to ciacham ja i nie sprzedam ukochanej

Chustoholiczka Awatar morepig
    Miejscowość
    Birmingham/UK

Domyślnie

i zostanie Ci na panel do MT

pocketsfullofmemories.co.uk - Life & Kids Photography
    i na fb
    kolorowe śniadania - dopudelka i na fb

Chustoholiczka Awatar Agut
    Miejscowość
    okolice Grodziska M.

Domyślnie

Dorka echh no ja też sie zarzekałam ze nie kupie kólkowiej i po dzisiejszych warsztatach na takową zachorowałam! echhh no nie Ty jedna kochana nie masz umiaru!
    Nie no jestem uzależniona!!!

Silver jak ja Ci zazdroszcze! jaka jest recepta na takowy stan!?

Aaaaa i na koniec ja też sie przyłączam do podziękowań dla ANI! DZIĘKUJEMY Ja i Szymcio! juz sie nie mogę doczekać kolejnych warsztatów bo na pewno jeszcze skorzystam!

Miejscowość
    warszawa

Domyślnie

morepig- no tak, przeciez jeszcze MT przede mna
    agut- jak bedziesz szla kolejny raz to daj znac to sie umowimy, ale tym razem chyba wezme meza, niech mnie troche popowstrzymuje
    dobry byl konrad- 'po co wezel plaski, bez przesady, przeciez nie jestesmy na statku'

Chustoholiczka Awatar Agut
    Miejscowość
    okolice Grodziska M.

Domyślnie

ehehehehe taaaa faceci
    Z tym męzem nastepnym razem to dobry pomysł! echhh wiem wiem powiem mojemu ze przez to ze ze mną nie poszedł musze kupić teraz kółkową! to wszystko przez niego

Chusteryczka
    Miejscowość
    pomiędzy Łodzią a Warszawą

Domyślnie

dziewczyny, ja nie wiem czym wy się przejmujecie widziałyscie mój stos? ale ja zawsze sobie moge powiedzieć, że to stos warsztatowy
    jak będziecie następnym razem to przytargam drugą połowę chust i nosideł

to ja wam bardzo dziękuję za świetną atmosferę. byłam pod wrażeniem dzieciaków, które super współpracowały.

no i tatusiowie na warsztatach baardzo mile widziani wtedy więcej komentarzy w stylu konrada się pojawia

to co widzimy się na plecaczkach ?
    Trener Szkoły Noszenia ClauWi®, http://www.clauwi.pl

Miejscowość
    warszawa

Domyślnie

oj tak, plecaczki juz, od zaraz, bo moja starsza pociecha coraz bardziej sie przekonuje zeby mnie dosiadac...
    dzis jak taka podjarana wrocilam ze w koncu dociagne prawidlowo Wojta, az wzbudzilam zainteresowanie corki ktora zarazam na maksa przytulaniem czego efektem byl wojtek z przodu, mary z tylu bez chusty tylko na moich rekach, a ja posrodku jak nalesnik, dobrze ze filigranowa nie jestem

jezu ania czyli te chusty po ktorym tak dzielnie stapałysmy to wszystkie Twoje???

Chustopróchno
    Miejscowość
    Łódź

Domyślnie

dobra, przemyślałam temat i mogę odpowiedziec, dlaczego tak mam

po pierwsze- każda chusta inaczej nosi, prawda? więc ja bym i tak nosiła tę najwygodniejszą (moja pierwsza chusta leżała odłogiem zupełnie, bo jak kupiłam drugą i łatwiej mi się z nią pracowało, to pierwszej w ogóle nie używałam).
    po drugie- ja jestem antywzorkowa
    nienawidzę wszelkiego rodzaju zdobień, wyraźnych wzorów itd- na palcach jednej ręki mogę policzyc moje ubrania, które nie są gładkie
    a niestety, zdecydowana większośc chust ma wzorki, wyraźne pasy itp. i mi po prostu mało która chusta się podoba!
    dlatego noszę w girasolowym bławatku , który jest cieniowany, a nie w paski -i więcej chust nie mam

chustę piorę wieczorem (ok godz.19) i w warunkach domowych o godz 8 rano jest sucha

Chusteryczka Awatar kasia
    Miejscowość
    karkonosze:)

Domyślnie

ech... ja też nie mogę przestać... mysleć i kupować - niestety (dla portfela). jeszcze nie przeszłam się z pawiszczami, a już mi nowe świta w głowie. aha, i już sprzedałam dwie i myślę, co jeszcze sprzedać, żeby mieć na coś innego.

Uprawnienia umieszczania postów