Widziałyście co będzie dostępne w grudniu?
Już zaczynam oszczędzanie.
http://ellevill.diskusjonsforum.no/e...l-about16.html
Widziałyście co będzie dostępne w grudniu?
Już zaczynam oszczędzanie.
http://ellevill.diskusjonsforum.no/e...l-about16.html
Piękne fiolety....achhh
Mnie się ta różowa najbardziej podoba.
piękne, mi też różowa
Mati - 19 kwietnia 2005
Lilianka - 04 stycznia 2009
www.MamaZen.pl - CHUSTY: Miluli, Natibaby, Hoppediz, LennyLamb. PIELUSZKI: bumGenius, Flip, Close, Bambino Mio, LennyLamb, Happy Flute.
Sklep stacjonarny, wypożyczalnia chust i nosideł, warsztaty i konsultacje chustowe: MamaZen, Gdańsk-Przymorze Centrum Horyzont, ul. Obrońców Wybrzeża 23 box 13
Doradca Noszenia ClauWi®
ufff, nie moje kolory![]()
Nie tak.
Nie teraz.
Nie w ten sposób.
Pojawia się zbyt wcześnie i zbyt nieoczekiwanie.
To, co nieuchronne
Jest potwornie przedwczesne.
Powinno przyjść dopiero później.
Jutro. Za rok. Za sto lat.
[Gerhard Zwerenz]
Ładne,ale nie moje kolory![]()
Marzena,mama Neli(X'2004) i Poli(VII'2008)
Doradczyni po kursie średniozaawansowanym Die Trageschule ®
Zielona Mama.pl chusty, nosidła ergonomiczne, pieluszki wielorazowe. To także wypożyczalnia chust i nosideł oraz nauka wiązania chust we Wrocławiu. Zapraszamy do sklepu stacjonarnego! Wrocław ul. Czarnieckiego 29A/AB
Chusty tkane Little Frog
O raaany ta rozowa!!! juz wiem co mi mikolaj bedzie musial przyniesc pod choinke![]()
Boskie, zwłaszcza ta fioletowa z lewej.![]()
Mi tez ta rozowa,ale nie powalila mnie na kolana,moze przez te fotki.Ale trzeba przyznac,ze ida jak burza z tymi chustami!
a ja sobie poczekam aż wypuszczą wełenki![]()
Nie tak.
Nie teraz.
Nie w ten sposób.
Pojawia się zbyt wcześnie i zbyt nieoczekiwanie.
To, co nieuchronne
Jest potwornie przedwczesne.
Powinno przyjść dopiero później.
Jutro. Za rok. Za sto lat.
[Gerhard Zwerenz]
eh u mnie ten pink zaden pink, raczej lawendai w sumie zadna mnie nie zachwyciła jakos bardzo, moze ta mocno fiolettowa.uff
o rety!!! jaka ladna ta zielona!!! ale rozowa tez mi sie wyswietla jako fioletowa.
Fioletowa ładna ale te dwie ostatnie jakoś mnie nie powaliły.
"Umysł jest jak spadochron. Nie działa, jeśli nie jest otwarty." Frank Zappa
Dorota, mama Mateusza - 06.05.2008
Ojej. Fiolet boski, ale od kilku dni mam w końcu oberżynę. Różowości mniam, godne zastępstwo Maruyamy będzie, w której dzieć już opada.
"A co im imponuje? Płaczące posągi. Zamiana wody w wino. Zwykły kwantowy efekt tunelowy, który i tak by się zdarzył, gdyby tylko ktoś zechciał poczekać parę zylionów lat. Jak gdyby zamiana słonecznego światła w wino, dokonywana przez winorośle, ich grona, czas i enzymy nie była tysiąc razy bardziej cudowna i nie zdarzała się stale..."
Terry Pratchett "Pomniejsze bóstwa"