Na tripinka mialam ochote, ale dzis mialam okazje pomacac i zamotac trigrina i sie rozczarowalam... ani to przytulasne (nakrochmalona posciel z kory mi w dotyku przypominal), ani super nosne (8 kg na plecach zamotalam i jakos nie odebralo kilogramow). Musze poszukac czegos innego w tych kolorach![]()
Ja mam w domu żółtą, ale tylko palcem miziam, bo to na prezent, więc nie wypada najpierw samemu zmiętosić. A wrażenia z noszenia to chyba będą porównywalne do reszty Zar, czy one jakieś insze są?![]()
www.gugu-gaga.pl chusty Didymos i nosidła KiBi
gugu-gaga.pl na Facebooku
Łucja 23.03.06.&Milana 10.06.09.&Marshall 11.03.14.
Miałaś świętą racjęNie przyznam się ile mam już chust, zwłaszcza, ze kolejne w drodze
Ina temat
Mam yellow. Piękne, energetyczna, słoneczna chusta. Ja widzę w niej przewagę żółci, mąż brązua teściu pomarańczy
Niestety żadne zdjecie nie oddaje jej koloru i uroku. Jestem ciekawa greena czy też ma takie soczyste kolory
Wczoraj ponosiłam Damiana. Plecaczek z krzyżem. I nie mam żadnych zastrzeżeń. Zobaczymy jak na dłuższym spacerze. O ile mi tyle wysiedzi.
Z każdymm wiązaniem miększa się robi. Podsumowując: Ja jestem nią zachwycona![]()
Przekonałam się do Tripinka,jezeli chodzi o jej odcień bo nośnosci od początku nie miałam zastrzeżeń
Porównywałam ją dotykowo do zary oberżynowej(tkanej maszynowo,złamananej) i tripink wydaje się byc bardziej wypukła/chropowata![]()
Marzena,mama Neli(X'2004) i Poli(VII'2008)
Doradczyni po kursie średniozaawansowanym Die Trageschule ®
Zielona Mama.pl chusty, nosidła ergonomiczne, pieluszki wielorazowe. To także wypożyczalnia chust i nosideł oraz nauka wiązania chust we Wrocławiu. Zapraszamy do sklepu stacjonarnego! Wrocław ul. Czarnieckiego 29A/AB
Chusty tkane Little Frog
wg mnie najciensza jest trigreen, potem triyellow
tripurple i tripink sa bardziej chropowate i miesiste
Marzena,mama Neli(X'2004) i Poli(VII'2008)
Doradczyni po kursie średniozaawansowanym Die Trageschule ®
Zielona Mama.pl chusty, nosidła ergonomiczne, pieluszki wielorazowe. To także wypożyczalnia chust i nosideł oraz nauka wiązania chust we Wrocławiu. Zapraszamy do sklepu stacjonarnego! Wrocław ul. Czarnieckiego 29A/AB
Chusty tkane Little Frog
triyellow po nocach mi się śni, straszne to bo kasy brak
Doradca-Partner Akademii Noszenia Dzieci
Kuba (27.01.02), Lola (17.12.03), Kinia Antosia (5.08.06), Kamila Dyś (31.08.08)
and life's like an hourglass glued to the table,
No one can find the rewind button girl
So cradle your head in your hands.
And breathe, just breathe, whoa breathe, just breathe
trigreen jest piękny, przepiękny, uwielbiam tę chustę!
Nasz tricolorek
![]()
powiem tak: oryginalne są te chusty.
mi się wciąż wydaje, że za dużo się na nich dzieje.
tri purple chyba najbardziej stonowana i najbardziej dla mnie akceptowalna.
czy ktoś już wie jak one noszą?
bo mi się w zwykłej zarze nosiło źle. ona pracuje jak elastyk.
a tri? też są takie gumiaste?
złotowłosa i trzy misie
<3 <3 <3
Jak noszą to się nie wypowiem, bo mam za mało doświadczeniaAle wczoraj około dwóch godzin miałam Hanię zamotaną i tak dobrze wyszła mi kieszonka, że nie chciało mi się jej wyciągać. Napewno nie pracowała u mnie jak elastyk
Nic się nie obluzowało. Musiałabym ponosić dłużej Damiana i wtedy miałabyn może pojęcie
Co do koloru to ona rzeczywiście dość intensywna jestSama lubię stonowane kolory i to zapewne będzie moja jedyna tak intensywna chusta. Ale wszystkim się podoba
![]()
strasznie mi sie podoba ta z zółtym, a bywają krotsze np 3,7 ? nie widzialam w necie, ale mzoe ktos cos wie?
o rany! wczoraj przyszła triyellow!
wiem, wiem, mówiłam, że paski i ciapki to za dużo szczęścia. że tri purple najładniejsza. tak tak.
ależ ona jest niesamowicie egzotyczna, Afryka dzika po prostu! jak będę miala na sobie jakąś lepiej skomponowaną z chustą odziież, to zrobię foty, bo teraz dzieć mi w niej śpi, ale ja niestety w bluzce w drobne wzorki.
złotowłosa i trzy misie
<3 <3 <3
a jak nosi? e?
-Niektórzy ludzie są podli ,bo kłamią!- krzyknął Lubiński
-A inni są jeszcze bardziej podli ,bo mówią prawdę- odparł doktor.
po jednym razie trudno mi wydać jakąś kategoryczną opinię.
młody uciął sobie około godzinną drzeme w plecaku prostym z tybetanem.
było ok.
ale nie spacerowaliśmy tylko trochę się krzątałam po chałupie, więc nie wiem czy mocno sprężynuje i takie tam.
a i tak wydaje mi się, że uciąga się bardziej niż inne chusty.
na razie daje jej zielone światło. ja, która nie toleruje oczojebnych pasiaków
aha, wydaje mi się, że jest bardziej chropowata od foresta, ale nie dam sobie głowy uciąć, bo forest chli chlip już dawno pojechał w świat.
Ostatnio edytowane przez aliona ; 12-05-2010 o 14:38
złotowłosa i trzy misie
<3 <3 <3