Zobacz wyniki ankiety: Jaki stopien dajesz tej chuscie?

Głosujących
161. Nie możesz głosować w tej sondzie
  • 1

2 1.24%
  • 2

2 1.24%
  • 3

12 7.45%
  • 4

31 19.25%
  • 5

114 70.81%
Pokaż wyniki od 1 do 20 z 186

Wątek: Nati

Mieszany widok

Chustopróchno Awatar Karusek

Domyślnie

z tych, które miałam:

perła style z bambusem - piękna, z połyskiem, urzeczona nią byłam. Gruba jak na mój gust, ale faktycznie chłodziła latem. Bardzo miękka, aż za bardzo jak dla mnie. Nie wrócę już do niej, ale na początek motania była w sam raz

pasiak bawełniany (sunset i colorado) - śliczne kolory, bardzo energetyczne. Mięciuteńkie, łatwo się dociągają i leżą, mały węzeł (w przeciwieństwie do perły), wydają mi się przewiewne, dość luźno tkane. Bardzo mi się podobają i zdecydowanie na początek motania mogą być

sweet place z kaszmirem - cudo!!!! Dość ściśle tkane, ciepluteńkie, ładnie się wiązało i trzymało! Gdyby nie to, że brązowy kolor nie jest moim ulubionym, ta chusta na pewno by została do końca noszenia! a tak ustąpiła miejsca

czerwonej wełnianej grecji -
    i tutaj bajka! Miękka, ciepła, żywy, aż rażący kolor (w pierwszej chwili chciałam ją odesłać, aż po oczach dawało, ale przyzwyczaiłam się szybko, a po zamotaniu przepadłam Ta chusta na pewno zostaje do końca przygody chustowej

fioletowa grecja wełniana - no, dla mnie rozczarowanie Ale pewnie dlatego że mam też czerwoną, i niestety jest różnica. Kolor za to piękny, ale poza tym...

morze - śliczne, bardzo ładny wzór, trzyma nieźle

To tyle. Ogólnie zdecydowanie lubię ich chusty I polecam z czystym sercem
    2 + 7 (2005-2018)

Chustomanka Awatar vin-dit
    Miejscowość
    Mierzyn/Szczecin

Domyślnie

ja mam japan z merynosem - rewelacja, mięsista, gruba, grzejaca pięknie. wspaniale niesie 10 kg - jak dla nas - o niebo lepsza od nosidła - ciężarku nie czuć
    Franek 02.2010, Marysia 10.2012, Michasia 07.2015

Chustofanka Awatar myszka

Domyślnie

ja mam nati sanset i jestem bardzo zadowolona. chusta rewelacyjnie sie dociaga, nic sie nie luzuje - ideal. jedyne zastrzezenie, to wielkosc - uwazam ze moglaby (przyjamniej jak dla mnie) byc sporo krotsza. taka wielka bardzo duzo miejsca zajmuje i trudno ja nosic w torebce. no ale cos za cos. elastyka mozna wszedzie upchnac, a przy nati sie chowa. moim skromnym zdaniem

Chustomanka Awatar scarlet
    Miejscowość
    Opole

Domyślnie

U mnie pierwsza i na razie jedyna z tkanych noszona cały czas od 4 miesiąca życia synka. Sprawdziła się w każdych warunkach. Mąż ją też uwielbia. Potrafił syna po górach 3-4 godziny nosić i nie było alni ciężko ani nic się nie odciskało. Nie mamy zastrzeżeń. Choć teraz przy drugim dzidzi (jeszcze w brzuszku) chcę spróbować czegoś nowego.
    Marcinek luty 2009, Emi luty 2011, Bartuś marzec 2013
    Doradca Noszenia ClauWi® www.chusty.opole.pl // Sklep: www.graszki.pl
    "Kiedy dołączamy do dzieci w świecie zabawy, otwieramy drzwi do ich życia wewnętrznego i spotykamy się z nimi serce w serce." (L.J.Cohen)

Chusteryczka Awatar Vernea
    Miejscowość
    Warszawa-Ursynów

Domyślnie

Ja po dłuższej przerwie odkryłam nati na nowo. Moją pierwszą wiązanką była właśnie nati. Fajna, nieźle się ja motało, ale jednak szukałam innych. I teraz nabyłam nati pasiaka w różach (oj biedny synek będzie mi wypominał, że go w fioletoróżach nosiłam ) i baaardzo się z tą chustą polubiliśmy. Świetnie się mota, dociąga, mały węzełek. I nosi też całkiem przyzwoicie. A mam co nosić bo ok.11 kg.

Domyślnie

hej,

Ja posiadam Grecje bawełna to moja pierwsza i jedyna jak na razie chusta, jestem z nij bardzo zadowolno dobrze sie trzyma nie luzuje, co prawda nie mam jeszcze porownania z innymi chustami. Myśle że na lato kupie jakąś z cieńszego materialu ))

Domyślnie

Ja swoją pierwszą chustę kupiłam wczoraj - Nati sunset. Jak się okazało kolory genialne, dużo ładniejsze niż na zdjęciu. Wzięłam rozmiar 5,2m myśląc, że będzie idealna do mojego wzrostu (174 cm) ale wyszło, że jakaś długa jest Robię po prostu dwa węzy i wtedy lepiej wygląda. Ogólnie chusta mięciutka, fajnie się nosi Julka w niej. Kompletnie nie czuję jego wagi, plecy nie bolą i mogę w niej chodzić i chodzić.. uwielbiam ją ^^'. Co prawda było trochę problemów przy pierwszym motaniu i dociąganiu, widocznie nie od razu załapałam co gdzie. Moje 4ro tygodniowe szczęście chustę też polubiło i spało cały czas grzecznie

Chustonówka

Domyślnie Nati amazonia

Jestem posiadaczką Nati amazonia z drugiej ręki. Chusta super, miękka, dosyć gruba. Łatwo się wiąże. Porównania wielkiego nie mam, bo do elastycznej, a wiadomo, że tkana przy elastyku wychodzi zawsze o niebo lepiej, przynajmniej przy cięższym dziecku.

Uprawnienia umieszczania postów