hej,
Ja posiadam Grecje bawełna to moja pierwsza i jedyna jak na razie chusta, jestem z nij bardzo zadowolno dobrze sie trzyma nie luzuje, co prawda nie mam jeszcze porownania z innymi chustami. Myśle że na lato kupie jakąś z cieńszego materialu))
hej,
Ja posiadam Grecje bawełna to moja pierwsza i jedyna jak na razie chusta, jestem z nij bardzo zadowolno dobrze sie trzyma nie luzuje, co prawda nie mam jeszcze porownania z innymi chustami. Myśle że na lato kupie jakąś z cieńszego materialu))
Miałam bawełnianą Toskanię. W zasadzie byłam zadowolona, chociaż kolory nie moje - kupowaliśmy żeby i małż nosił, a on potem nie nosił
Trochę się zmechaciła po około 30 praniach w 60stopniach, ale była prana także na pustym bębnie, a tak podobno nie wolno.
Miękka w zasadzie była od razu. Potem przesiadłam się na storchenwiege, no i dlatego dostała 3 punkty a nie cztery![]()
Dla mnie Nati jest najlepszą chustą jaką do tej pory miałamświetnie się mota, po praniu nic się nie dzieje, kolory też niczego sobie
a i cena jest przystępna. Moje dziecie wazy 10 kg i nie czuję ciężaru jej ciałka wcale i jest nam rewelacyjnie razem w nati - polecam
W zasadzie mialam tylko grecję i bawełniane pasiaki ale wszystkie jak dla mnie były na 5+
teraz mam japana z lnem i to prawdziwy szmatan
....i coś mi się za paskami zatęskniło....a wszystkich się już pozbyłam:/
Ania, mama Zosi ('09) i Zuzi ('11)
w sumie to nie mam porównania bo mam tylko Nati ale wg mnie są super mam zakardowa i jest super wg mnie wygodnie sie bardzo nosi i maz tez zadowolony i najwazniejsze Coreczka tez![]()
Nati Nati nierówna
ale mniemam, że oceniamy tu "standardowy" produkt Nati - pasiaki. super! mam Sunset 3,7 na plecak, super nosi, estetycznie też mi odpowiada.
Those are amazing wraps. Soft, easy to wrap. I sold it, thinking it would not hold more than 8 kg. I was completely wrong. I have only Nati and Didy wraps in my stash nowadays. Because they are the best
Let me show my first Nati wrap, I simply fell in love with.
![]()
More here https://picasaweb.google.com/alla.arkhangel/NatiSunset#
Ja także jestem zadowolona ze swojej Nati CyprAle to moja pierwsza i jedyna chusta więc może nie jestem obiektywna
Ale kolory jak najbardziej mi pasują, dobrze się ją mota i moje oba chłopaki są zadowoleni
Cena też jest przystępna
![]()
Witam chustomamy, zamierzam kupić chuste Nati Tkaną i proszę was o pomoc
1\ czy kolor SYCYLIA dobrze sie nosi? nie widziałam żadnej opini o tym kolorze :/
2\ Czy to nowy kolor czy stary?
...... na forum piszecie ze te NOWE się lepiej układają i są delikatniejsze,
3\ Które to dokładnie te NOWE?
mam dokladnie dwie chusty i choc czasem mam chec miec wiecej, to max mialam 3W tym dwie nati.
Zostala mi natka savanna, nie lubie zmian za bardzo a ta chusta mi sie sprawdza, nic sie z nia nie dzieje, jest ladna i kolorki sie nie spieraja.
co do tego, czy sycylia jest nowa czy stara się nie wypowiem, bo nie wiemMożesz pisać bezpośrednio do nati. Dużo kolorów jest w wersji i nowej i starej. Poproś sprzedającą o zdjęcie metki na środku lub na końcu chusty, może to coś da (nati w pewnym momencie zmieniło trochę logo, jeśli jest to stare,, bardziej żółte i chyba z napisem tylko "nati", to raczej będzie stara chusta, nowe logo jest jak w sklepie natibaby).
Ale: stare trudniej trochę się mota, bo są grubsze, ale za to bardziej nośne![]()
2 + 7 (2005-2018)
Nie mam za bardzo porównania, bo inne tylko przymierzałam.
Mam nati ocean z drugiej (czy może trzeciej) ręki. Gnieciuch z niego prawdziwy. Mięciutka (najbardziej lubię ją zaraz po praniu bez prasowania, bo troszkę tej lnianej sztywności nabiera wtedy), przyjemna, dociąga się dobrze i maluch nie osiada. Jedyny minus, który doskwiera (może jak nabiorę wprawy, to się to zmieni), że przy układaniu i dociąganiu brzegi są luźniejsze, niż środek, jakby bardziej porozciągane i muszę się napracować, nim znikną "falbanki" przy krawędziach.
Ja mam Nati Sycylię. Generalnie jestem bardzo zadowolona. Kupilismy ją jako pierwszą chustę i na razie jest jedyną ( chociaż za kilka dni przyjedzie do nas Didek srebrne fale). Będę mogła porównać. Trochę mnie kolor zdziwił w sumie, bo tkana jest na zółtym wątku, czego na zdjęciach Nati nei widać
Poza tym drobnym szczegółem, jest na tyle ok, że przekonała mnie do chustonoszenia. Mimo wcześniejszego sceptycyzmu.
...
Ostatnio edytowane przez Karusek ; 04-07-2011 o 12:08
2 + 7 (2005-2018)
Z chustą Nati stawiam moje pierwsze kroki w chustowaniu i wciągam się w to bardzo. Wcześniej trochę czytałam na forum o różnych chustach i myślę że jak na początek dokonałam dobrego wyboru - porządna chusta za rozsądną cenę!
ja rowniez jestem posiadaczka nati
chustujemy sie od niedawna
jestem bardzo zadowolona
Moja Misia również
a to my:
![]()
![]()
![]()
Mama Marcelka i Michalinki
Larvunia. ale slodkie maleństwo, ile ma?
Mam pytanie , mam mozliwosc zakupu Nati Sunset, ale w straszej wersji, czy nie bedzie za gruba na 3 miesięcznego maluszka i chustonówkę?
Jacuś 23.04.2011
Martynka 21.09.1998
również jestem zadowolona z Nati, chociaż to moja pierwsza chusta i mam ją od 3 dnikupiłam używaną. I zaczynam rozumieć chustomanię
Zakochałam się w kolorkach, mam czerwono-pomarańczowo-żółtą
![]()
Nie umiem wstawić tu zdjęcia niestety..
edit: chyba mam taką jak na zdjęciach powyżej u arkhange1l![]()
Ostatnio edytowane przez elalank ; 22-07-2011 o 20:10
larvuniu pięknie! Uwielbiam twoje zdjęcia, zresztą to one w dużym stopniu zainspirowały mnie do kupna chusty.
No i miło mi cię widzieć i tutaj![]()
Ja zaczęłam w grudniu 2010 od LL, a tak się dziwnie złożyło od końca lipca do teraz zgromadziłam... 5 chust Nati. Są świetne! Nosiłam i w bawełnie, i w low-cottonie, i w bawełnie z wełną, i nawet z lnem
. Wszystkie są godne polecenia.
Społecznie: www.dobrzeurodzeni.pl